Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet kiszűrni a túlzotta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet kiszűrni a túlzottan állatbolond embereket, akikkel csak "édeshármas" lehet a kutya/cica miatt?

Figyelt kérdés

Előre leszogezném, hogy magam is szeretem az állatokat és volt is itthon mindig, viszont több ilyenbe nem szeretnék belefutni:

Exemnek a kutyája volt a mindene,de olyan szinten, hogy kb folyton hármasban voltunk...nem lehetett vele egy nyugodt pillanat,mert a kutya folyton ott volt, rá kellett figyelni. Szex közben is bejött, felugrott az ágyra... mikor szóvá tettem,a kutyát védte, többet jelentett neki mint az emberi kapcsolatai

Na mármost én többet nem szeretnék ilyenbe belefutni... majdnem mindenkinek van valamilyen háziállat és ez oké,de sokszor azt veszem észre hogy már konkrétan a kutyaval macskaval együtt keresnek az emberek párt. Nem szeretnék még egyszer egy állattal versenyezni a figyelemért,sem pedig hármasban aludni kutyával/macskával meg a parommal. Léteznek még olyan emberek akik nem helyezik a kis kedvencet a párjuk/barátaik elé?

aug. 7. 16:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A legegyszerűbb az, ha rákérdezel, ill. ha már kutya / macskával pózol Tinderen / Bumble-ön, akkor balra húzni.
aug. 7. 16:46
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Aki egyedül él valamilyen állattal és gyanúsan nincsenek barátai az szinte mind állatbolond.
aug. 7. 16:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Látni, fotókon folyton vele van, róla áradozik, stb.

Tapasztalataim szerint egy túlzott állatmániás valójában kiállhatatlan ember, nincsenek nagyon barátai. Főleg a nők ilyenek, írom ezt nőként. Facebookon jónéhány kutyás csoportban benne vagyok, hát sok tag egyszerűen köpedelem, ha valami nem úgy van, ahogy nekik tetszik, megy az ítélkezés, b*szogatás.

aug. 7. 17:13
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

6 macskam van. Edesharmas, mi? :)

40F incel

aug. 7. 17:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Rákérdezel 🤷‍♀️ van háziállatod? Ha igen, belemész, hogy milyen jószág, hol tartja?

Bár igazából, ha szívvel-lélekkel kutyás/macskás akkor mindegy, hogy kinti-e, fontos lesz neki az állat. És ugye ő már előtted is ott volt...

Amúgy működik ez úgy is, ha valaki nagyon kutyás (én pl), meghúzta a férjem a határait (lakásban lehet, ágyban nem, az enyém a kutyás autó, az övében nem utaznak, ilyenek), de tiszteletben tartja az enyémeket is. Nekem a kutyázás a hobbim, szimbiózisban vagyok velük, de nem ők irányítják az életem, hanem én az övéket. Így azért a nemkutyás párom is elvan a helyzettel, és idővel megszerette a kutyákat. De ezt én ismerkedés elején tisztáztam.

Sajnálom a rossz tapasztalatot, megértem, hogy inkább messziről kerülöd a helyzetet, de azért ne írj le rögtön minden kutyást/cicást :) lehet találni kompromisszumot, feltéve ha nem utálod az állatokat.

aug. 7. 21:07
 6/6 retektorta ***** válasza:
Szeretem az állatokat, de amikor a célszemély elmondta, hogy egy egyszobás lakásban 4 mentett kutyával él együtt, akkor elköszöntem. Ilyen egyszerű,
aug. 8. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!