Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha sejtenéd, hogy a párodnak tetszik a főnöke?
Semmit, mivel minden nő a mai világban férfi lett, tehát olyan ösztöniek lettek mint régen a férfiak, hogy mindnekit megbsztak aki élt és mozgott, most a nők lettek ilyenek, hogy minden férfit megbsznak aki jól néz ki. Fogadd el, kurj félre te is prostikkal....jelen világunkban jobbat úgysem találsz.
Vagy szakíts, és keress másik nőt, de ő is ugyanilyen lesz, hogy lát egy jó pasit és bszik vele, mert kb kutyába mentek át a nők, jön az ösztön, látnak egy jó pasit és beindulnak....és nincs az az Isten aki megtudná állítani őt/őket, mert azzal jönnek, hogy nekik KIJÁR, MEG miért ne, stb....jo jo jo, nyugodjanak le, több ezer évig elnyomásban éltek, megértem, hogy most idáig fajult a dolog náluk.
Szóval két választásod van, vagy hallgatsz, vagy lépsz, de ha lépsz, ugyanide lyukadsz ki, szóval inkább hallgass és tűrj.
Minden bizonnyal már kurtak egyet kettőt, de minden bizonnyal a főnöke több nőt is tart, hamar megfogja unni a pasi, max a nő fog utána rohanni és dobni fog téged, vagy ha igazi patkányba megy át, amiben már MOST BENNE VAN, (szerintem) hogy bszatja magát a főnökkel, de veled sem akar szakítani....
Ez így marad, amúgy én teljesen atformaltam magam, 2-3 évvel ezelőtt még egy ilyen kibszta volna nálam a biztosítékot, most már leszarom kivel bszik félre a barátnőm, kivel nem, kivel érzelmileg dug félre, kivel testileg....SZ-A-R-O-K B-E-L-E.... meg az összes nőbe már. F
Teljesen mindegy, hogy a főnöke-e vagy csak egy férfi az edzőteremből, vagy pincér a kedvenc étterméből, vagy egy férfi a baráti társaságotokból, folyamatos kétségek között fogsz innentől élni és veszíted az önbizalmad, ami kedvetlenné és féltékennyé tesz, rossz megjegyzéseket fogsz tenni és egyre elviselhetetlenebb lesz a kapcsolatotok.
Csak idő kérdése és mindig veszekedni fogtok, aztán egyikőtök rácsapja a másikra az ajtót...
#14 engem is csalt már meg pasi, rágott meg és köpött ki, a saját gyerekétt otthagyta, neveljem egymagam.
Mégsem szabad mindenkit így leírnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!