Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » " Mentél szembe" párod szüleivel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

" Mentél szembe" párod szüleivel?

Figyelt kérdés
Akkor is ha párod nem akarta belátni a dolgokat a szüleivel szemben.
aug. 2. 11:32
 1/6 anonim ***** válasza:
37%

Igen. Amikor a nőverőt védi az anyja hogy márpedig a fia az isten ugyis talál mást bármikor.

Igy hajnalban ébresztgettem őket hogy a fiuknak épp dührohama van kezeljék, en meg elhúztam.

Kesobb mondta az anyja hogy hát ezt nem gondolta volna, sajnálja.

Nem a f.szt. nyilván ismeri az egész család.

aug. 2. 12:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ejnye, bótos, töröltetsz, töröltetsz? Fáj az igazság? Téged bezzeg nem lehet kritizálni, ugye? Vagy ha már itt tartunk, kitiltani innen végre?
aug. 2. 12:25
 3/6 anonim ***** válasza:
55%

Annak mi értelme, ha szembefordítod a szüleivel?

A bántalmazók módszere ez. Elszigetelni az áldozatuk, hogy senkihez se fordulhassanak segítségért. Ne legyen hová menniük tőlük.

Amúgy mi van, ha a szüleinek van igaza?

Vagy ha a te szüleidnek nincs igazuk? Velük is ilyen határozottan szembefordulsz, akár hogy megvédd a párod?

aug. 2. 12:36
 4/6 anonim ***** válasza:
53%

én mindig mondom a páromnak a dolgokat, de vesztem már össze az anyjával is szemtől szemben, mivel ő állandóan a hátam mögött tolta a szarságait a fiának. én meg mondtam, hogy akkor itt a lehetőség mondja a szemembe, akkor persze tagadni akarta

párom is belátja sokszor az anyja hülyeségeit, de mégis számtalanszor védi

nálunk van közös gyerek is ezért nem egyszerű

anyósomnak amúgy egyik gyereke párja se felel meg, de minden nagyképűség nélkül még én vagyok a legnormálisabb :D (ez a többi emberre sem vet jó fényt)

aug. 3. 17:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Istenem, volt olyan barátnőm, aki igen. Mostani barátnőm erre is azt mondja nekem: "Nem akarom, hogy a szüleid utáljanak". Na, végre szerencsés vagyok párkapcsolatban. Én soha nem mentem szembe a volt barátnőm szüleivel, sajnos a mostani barátnőm szülei meghaltak.
aug. 3. 19:59
 6/6 anonim ***** válasza:
53%

5-ös, szerintem a legtöbb lány úgy áll neki a kapcsolatnak, hogy jóban szeretne lenni a párja családjával, de elég gyakran a fiús anyukák csak a hibát keresik a menyükben

nálunk az volt egyszer az anyós hatalmas problémája, hogy az ő pici fiacskája (30 évesen) teregetett, amíg én a pár hetes gyereket szoptattam! senki nem kérte, magától állt neki, mivel lejárt a gép.

és mi az, hogy az ő icipici kisfia besegít nekem a házimunkába (különben amíg anyukával élt, ott is teregetett, mosogatott, stb)???

messengeren írta a páromnak, hogy miért nem én emelem fel a seggem/valagam (vagy picsám - már nem emlékszem milyen kedves szóval illetett)

és ez csak 1 a sok gusztustalan megjegyzése közül, persze a képembe mindig jópofizott. szóval én szerettem volna tisztázni akkor szemtől szembe a dolgokat, főleg hogy miért szól bele az életünkbe, mikor nem élünk egy fedél alatt sem, és a fia az én saját házamba költözött be, szóval még arról sincs szó, hogy anyagilag lehúznám a családját vagy halálba dolgoztatnám itthon a fiát...

4-es voltam

aug. 3. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!