Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha zavar, hogy a férjemnek túl szoros a kapcsolata a szüleivel?
Egy csomó dolgot meg imádok benne. Csak hát ha nem olvastad volna ez a párkapcsolati problémák elnevezésű kategória, persze hogy itt egy olyan dologról írok, ami zavar. És ezt a problémát se úgy kell elképzelni, hogy minden nap ezen veszekszünk, csak az év 365 napjából pár napon felgyűlik bennem ez iránt a dolog iránt a feszültség és itt próbálnék olyan személyt keresni, akivel ezt a problémát ki tudnám beszélni.
Aki nem jó/segítő szándékkal ír az ne válaszoljon görgessen tovább!
Azt gondolom, hogy amíg nekik ez így normális, addig nem hiszem, hogy nekik kellene változtatni és hozzád alkalmazkodni. Miben érint téged? Rádnyitják az ajtót minden nap szó nélkül? Vagy csak telefonálnak a férjeddel?
Figyelj az én férjem minden nap felhívja a szüleit. Ez engem is nagyon zavart az elején, meg hogy közel is laknak, após nagyon próbálta befolyásolni a férjemet egész életében több-kevesebb sikerrel. Rájöttem, hogy amíg ez nekem semmi negatívat nem okoz (max csak idegesít) addig nem szabad, hogy beleszóljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!