Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket mennyire zavar a nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket mennyire zavar a nagy jövedelem különbség egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

2023. nov. 12. 07:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
39%

A csajokat akkor zavarja, ha a pasi kevesebbet keres, mert "nem akarnak senkit eltartani".

Ha a pasi többet keres, azzal semmi bajuk, az természetes.

2023. nov. 12. 07:30
 2/16 anonim ***** válasza:
57%
Egyenjogúság van, legyen a pénzben is az. Ne akarjon többet mint amit tud keresni, le tenni az asztalra.
2023. nov. 12. 07:41
 3/16 anonim ***** válasza:
72%

"Ha a pasi többet keres, azzal semmi bajuk, az természetes."

Mondjuk abba gondolj már bele, hogy amíg a nő otthon van a gyerekekkel, addig szinte teljesen a férfinak kell eltartania a családot. Emellett a nő addig előre sem tud lépni a karrierjében, szóval esélye sincs a közeljövőben többet keresni.

2023. nov. 12. 09:16
 4/16 anonim ***** válasza:

Párom részmunkaidőben 100-ezerrel kevesebbet keres. Kajából én veszek többet és én figyelek oda egészséges étkezésre, de azonkívül k.b. fele-fele az arány. Illetve minden kaja közös, amit mind a ketten megeszünk. (Én rettentően válogatós vagyok.) Példa: ha én veszek 3 tömb sajtot, ő vesz kettőt.

35/F

2023. nov. 12. 11:30
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
több mint 800e van a kettőnk "fizetése" között. Egyáltalán nem zavar.
2023. nov. 12. 11:31
 6/16 anonim ***** válasza:
42%

"Mondjuk abba gondolj már bele, hogy amíg a nő otthon van a gyerekekkel, "

Érdekes, ha valami konzervatív faszi benyögi, hogy a nő dolga a gyerekszülés, akkor megy a hisztikézés ezerrel, hogy "nem vagyok szülőgép", "Takarodjatok a méhemből!" "Nem is akarok gyereket"

Viszont ha szóba kerül, hogy a faszi keressen többet, mert majd a nőnek kell otthon lenni a gyerekkel, akkor valahogy senki sem kezd tiltakozni, hogy "a nő nem szülőgép", "nem is akarok gyereket", "takarodjatok a méhemből".

2023. nov. 12. 12:26
 7/16 anonim ***** válasza:
72%
Nem kötelező szülni, de ha közös elhatározásból vállalnak egy gyereket, akkor 100/99-szer a nőnek kell otthon maradnia vele. Ergo, a férfinak kell eltartania őket.
2023. nov. 12. 12:29
 8/16 anonim ***** válasza:
59%
7 Nem kötelező szülni, de azért a férfi kötelezően keressen többet, aha.
2023. nov. 12. 12:32
 9/16 anonim ***** válasza:
96%

Te abból mit nem értesz, hogy KÖZÖSEN vállalják a gyereket?? Ergo a férfi is akarja. A nő kihordja, megszüli, otthon marad vele, a férfi pedig dolgozik. Ha nem akar akár csak az egyik fél, NEM KELL gyereket vállalni.

Szerinted nettó 250 ezerből hogy tartana fent 3-4 embert?

2023. nov. 12. 12:35
 10/16 anonim ***** válasza:
Ha nem kér tőlem kölcsön akkor mindegy. Gyereket úgyse akarok, tehát nem baj ha az én fizetésem a magasabb.
2023. nov. 12. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!