Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mennyire zavar a nagy jövedelem különbség egy kapcsolatban?
A csajokat akkor zavarja, ha a pasi kevesebbet keres, mert "nem akarnak senkit eltartani".
Ha a pasi többet keres, azzal semmi bajuk, az természetes.
"Ha a pasi többet keres, azzal semmi bajuk, az természetes."
Mondjuk abba gondolj már bele, hogy amíg a nő otthon van a gyerekekkel, addig szinte teljesen a férfinak kell eltartania a családot. Emellett a nő addig előre sem tud lépni a karrierjében, szóval esélye sincs a közeljövőben többet keresni.
Párom részmunkaidőben 100-ezerrel kevesebbet keres. Kajából én veszek többet és én figyelek oda egészséges étkezésre, de azonkívül k.b. fele-fele az arány. Illetve minden kaja közös, amit mind a ketten megeszünk. (Én rettentően válogatós vagyok.) Példa: ha én veszek 3 tömb sajtot, ő vesz kettőt.
35/F
"Mondjuk abba gondolj már bele, hogy amíg a nő otthon van a gyerekekkel, "
Érdekes, ha valami konzervatív faszi benyögi, hogy a nő dolga a gyerekszülés, akkor megy a hisztikézés ezerrel, hogy "nem vagyok szülőgép", "Takarodjatok a méhemből!" "Nem is akarok gyereket"
Viszont ha szóba kerül, hogy a faszi keressen többet, mert majd a nőnek kell otthon lenni a gyerekkel, akkor valahogy senki sem kezd tiltakozni, hogy "a nő nem szülőgép", "nem is akarok gyereket", "takarodjatok a méhemből".
Te abból mit nem értesz, hogy KÖZÖSEN vállalják a gyereket?? Ergo a férfi is akarja. A nő kihordja, megszüli, otthon marad vele, a férfi pedig dolgozik. Ha nem akar akár csak az egyik fél, NEM KELL gyereket vállalni.
Szerinted nettó 250 ezerből hogy tartana fent 3-4 embert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!