Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mennyire zavar a nagy jövedelem különbség egy kapcsolatban?
Ilyen a társadalmunk, pereld be!
Amúgy meg ha a nő nem akar gyereket, valószínűleg nem lesz elvárás, hogy többet keressen.
"Amúgy meg ha a nő nem akar gyereket, valószínűleg nem lesz elvárás, hogy többet keressen."
Tetszik ez a "valószínűleg". Olyan, mint a reklámokban az "akár". Nem jelent semmit.
Húszévesen mindegy, de 30 felé már igenis belegondolok, hogy tudnék-e az illetővel nyugodt szívvel gyereket vállalni, a fizetését tekintve IS.
Középkorú 10éves házas vagyok.
Igen nagy a jövedelem különbség kettőnk között az én javamra.
Ebből én addig nem problémáztam míg a kedves 30+gyereke a férjem családján keresztű nem kezdet ell követelőzni.A férjem havi jövedelme azt mondom vékonyan sok jó indulattal elég magára.
Ezt a családja nem veszi tudomásul.Nekem meg egy felnőtt embert nincs kedvem pénzelni.Gyakorlatilag semmi közöm hozzá.
Ezt maga a gyereke is jó sokszor kijelentette.
Idegenekért meg főleg nem dolgozom.
Valóban nincs kedvem eltartani ne az apja párja pénzére erejére apellájon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!