Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Marcis98 kérdése:
Zavar ha a barátnőmnek látszik a tevepatája leggings nadrágban. Beszéltünk már erről de mindig csak veszekedés van belőle ő normálisnak gondolja ezt és nem zavarja. Vélemény?
Figyelt kérdés
Tudom Férfiként hogy oda ragadja a tekintetet, azzal nincs bajom ha megnézik a barátnőmet mert büszke vagyok rá hogy csinos. De azt nem akarom hogy a puncija körvonalát nézegessék.2023. ápr. 22. 11:32
1/17 anonim válasza:
Hányingerkeltő még a pasiknak is, nem hogy a nőknek az ilyen. Csak az őstulkoknak nem, meg akinek minden mindegy csak legyen. Te sem lehetsz egy észlény, ha nem szólsz neki..
2/17 anonim válasza:
Ez gáz, de a nőknek tetszik ha megbámulják őket...
4/17 anonim válasza:
Hagyd el akkor. Nem tehet arról, hogy a pasik szarok.
5/17 anonim válasza:
Fotózd le, és mutasd meg neki, hogy néz ki így.
De ha sokat mész vele valami nívósabb helyre, előbb utóbb elvileg elkezdi kényelmetlenül érezni magát.
6/17 anonim válasza:
Miért érezné rosszul magát a teste miatt?
7/17 anonim válasza:
Nőként biztos nem vennék fel olyan nadrágot,amiben körvonalazódik a nemi szervem. Szerintem ez nagyon primitív egy nőtöl,hogy így akarja magára vonni a figyelmet. De az egészben az a gáz,hogy nem is akar veled kompromisszumot kötni,hanem szrmellenzősen rahaszkodik ahhoz,ami neki jó. Egy párkapcsolatban pedig fontos,hogy a problémákat megtudjátok beszélni. Ha én megkérném valamire a páromat,és nem érdekelné,hogy nekem az adott dolog rosszul esik,az számomra azt jelentené,hogy lekaksizza az érzéseimet. Innentől meg nem is lenne a párom.
8/17 anonim válasza:
Én is nőként mondom hogy ez a tevepata dolog irtó undorító. Mi a fenének kell a nyakáig felrántani a nadrágot? Azon kívül még ez is gázul néz ki. Én ha ilyen látok azért bámulom meg hogy kiröhögjem hogy lehet valaki ennyire trehány.
9/17 A kérdező kommentje:
Köszi a véleményeket ✌️
2023. ápr. 22. 13:34
10/17 anonim válasza:
"Én ha ilyen látok azért bámulom meg hogy kiröhögjem hogy lehet valaki ennyire trehány."
Ez amúgy hungarikum?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!