Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi és milyen segítséget várhatok el otthon a férjemtől, ha ő dolgozik én pedig sérült gyerekkel vagyok tartósan otthon?
3 gyermekünk van, a 10 éves kicsivel vagyok ápolásin.
A férjem munkaideje 9-17.30, gép előtt ülős munka, nincs fizikai része.
Eljutottunk odáig, hogy munka előtt és után csak pihen, semmit nem csinál. Én ezt nagyon nem érzem jogosnak, de szerinte neki jár a pihenés, hiszen nagyon fáradt, mert sokat dolgozik. Ezen kicsit összevesztünk a hétvégén.
Szerintetek is jogos ez? Ha nem, akkor szerintetek milyen itthoni, házi vagy ház körüli munkát várhatok el tőle?
Ugyanúgy neki is hozzá kellene állnia a háztartáshoz, sőt a gyerekhez is.
Akkor így most 4 gyereked van.
Ismertem egy családot ahol apukát ès az autista gyereket elhagyta az anyuka mert tele lett a f@sza.
Apuka persze mindenhol mártírt , áldozatot játszik .
Neked is egy életed van, úgy élj hogy boldog légy.
Szeresd a gyerekedet, de ne temesd el önmagadat.
Ilyen gyerekeket be szoktak adni bentlakásos otthonba és ott áploják.
Mert van amikor a szülő nem teheti meg anyagilag hogy otthon maradjon.
Te az anyja vagy, de nem ápolónő.
Egyik barátnőmnek 2 beteg gyereke lett, mindkettő otthonban van, csak ünnepekre meg néha hétvégére viszi őket haza.
Ha te nem vagy fejlesztő ,vagy ápoló , akkor nem is feltétlenül kellene így élnetek.
Egy életed van. Egy!
Én valószínűleg elmennék dolgozni mert nekem fontos lenne a jövedelem és néha jár egy mozi egy étterem vagy egy jógaóra vagy fodrász minden egyes embernek.
Nincs olyan hogy te most azt az ítéletet kaptad az élettől hogy haza vagy láncolva……
Egy másik ismerősöm meg autista gyerek mellett dolgozott, a gyerek pedig hétvégente volt otthon.
Imádja a gyerekét, vele van tele a facebookja is a témája is csak a gyereke, de nem temetkezett el otthon mégsem!
Mindenki megkapja a családban amire szüksége van.
De veled mi lesz???????
Miért van az hogy egyre több férfi ilyen?😳 nem vagyok férfigyűlölő mielőtt még megkapnám…bár megfogom kapni vagy lepontoznak. De komolyan ezt látni már…alig akarnak segíteni, mivel te otthon vagy az azt jelenti náluk, hogy egyenlő a nullával. Ha meg szóvá teszik ezt nekik meg nekik áll feljebb. Sajnos a környezetemben is sok ehhez hasonló helyzet van….nő kb mindent is csinál munka mellett, férj haza megy és ennyi. Van ahol beteg a gyerkőc szintén és a nő csinál mindent, kb már bele is bolondult, de nem igen akad neki segítőkész.
Persze akadnak segítőkész férfiak is!
Tanácsot sajnos nem tudok adni….fiatal lányként mondom aki azért elég sokat dolgozik, heti 6 nap kb mindig 12-13 órában és nem ülő munka! Hogy képes vagyok otthon is segíteni….akkor ezek a férfiak miért nem?
Exem jutott eszembe:
53 éves tanár, idős szülőkkel élt, és az apja főzött.
Eddig még majdnem oké hiszen tanár, nem keres jól, megértem.
De hogy karácsonykor az volt a baja hogy takarítania kell mondjuk a fürdőszobát mert vendégek mennem hozzájuk, az már kiverte nálam a biztosítékot.
Más ember meg napi szinten, alapból takarít mert ez az alap.
Alap az élethez .
Tényleg alkalmatlanok a férfiak és ez nem a férfigyülölet hanem egyszerűen felnőtt embert szeretnénk magunk mellé.
Felnőttet, nem egy hulyegyereket akit ki kell szolgálni mert 3 éves.
Nekem 6 éves volt már a lányom amikor apuka feleszmélt hogy amúgy van a lányunk is a világon.
Azóta foglalkozik vele.
Régen hazajött a munkahelyéről és ment is tovább a hobbijai után.
Tánc, edzés.
Minden napra volt programja.
Aztán elkezdett irigykedni hogy engem jobban szeret a lányunk, hozzám jobban ragaszkodik és akkor végre elkezdett időt is tölteni vele.
Rohadt nehéz volt, még dolgozni sem tudtam mert ő nem vitte nem hozta oviba…..
Pont ezt akartam írni
Nem most ilyenek a férfiak Régen ilyenebbek voltak, tisztelet a kivételnek, de a többségnek a felesége szedte ki a levest is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!