Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi és milyen segítséget várhatok el otthon a férjemtől, ha ő dolgozik én pedig sérült gyerekkel vagyok tartósan otthon?
3 gyermekünk van, a 10 éves kicsivel vagyok ápolásin.
A férjem munkaideje 9-17.30, gép előtt ülős munka, nincs fizikai része.
Eljutottunk odáig, hogy munka előtt és után csak pihen, semmit nem csinál. Én ezt nagyon nem érzem jogosnak, de szerinte neki jár a pihenés, hiszen nagyon fáradt, mert sokat dolgozik. Ezen kicsit összevesztünk a hétvégén.
Szerintetek is jogos ez? Ha nem, akkor szerintetek milyen itthoni, házi vagy ház körüli munkát várhatok el tőle?
Nem tudom, hogy mennyi plusz odafigyelést igényel a sérült gyermeked de végülis teljesen mindegy.
Neki van egy 8 órás munkája. Elhiszem, hogy ez is fárasztó, én is gép előtt ülök és el tudok fáradni, alig várom, hogy hazaérjek és ledőljek a kanapéra.
Neked van egy 0-24-es munkád 3 gyerekkel.
El lehet dönteni melyik a nehezebb, én inkább a gép előtt ülést választanám.
Hogy mennyit várhatsz el tőle azt neked kell tudni.
Az én párom, mos, kitereget, takarít ha kell magától is.
5os jól írja. (Nő vagyok)
Egyebként, milyen sérülés? Ha az ultrahang nem mutatta ki terhessegkor a sérüles tényet, jár valamilyen plusz kompenzacio ha jol tudom.
A plusz kompenzáció majd kitereget és elengedi anyukát havi egyszer egy órára egyedül meginni valahol egy kávét, hogy meg ne bolonduljon
Nekünk egészségesek a gyerekeink de a férjem nehéz fizikai munkát végez, én irodai 8tol.5ig
Nem derogal neki gyerekkel foglalkozni, kiteregetni ha előbb jut oda vagy leugrani reggeliert
A döntő részét én viszem, de ha otthon van, beszall a feladatokba
Kedves kérdező,
Igazából mindegy hogy mi mit válaszolunk neked, úgyis a férjeden múlik. Itt egyetlen kommentnek sincsen isteni hatalma, amitől a férjed majd hirtelen másképp kezd viselkedni.
Amikor a gyerekvállalást terveztétek, akkor miben egyeztetek meg, mi lesz akkor ha netalán sérült gyerek születik? Mert gondolom beszéltetek róla, átgondoltátok, nem csak csináltátok őket a vakvilágba.
Ja, te meg 0/24-ben a gyerekekkel vagy + háztartás. Meg van egy "extra igényű" is, hogy PC-n fogalmazzak....
Ő szépen hazajön, leteszi a valagát a kényelmesbe. Te meg ugye takaríts utána is. Mintha 4 gyereked volna 😒
Nem, szépen tapászkodjon fel a fotelból, és segítsen neked, ha apró dolgokban is, legalább néha vigye el a qva kölyköket, hogy te szusszanhass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!