Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal minden nyaralas alatt összeveszünk. Nálatok is ilyenkor nagyobb a feszko?
Figyelt kérdés
júl. 28. 11:51
1/8 anonim válasza:
Nem. Sosincs feszkó, nyaraláskor még annyi se. Oda pihenni megyünk. Feszkót a munka okoz, fáradtabb az ember, de azt sem egymáson vezetjük le.
2/8 anonim válasza:
Előfordul, de inkább a hazaúton az eltérő vezetési stílusunk miatt. Én nem vagyok olyan rutinos sofőr, és ezen ő rendszerint kiakad 😑
4/8 anonim válasza:
Kb csak ilyenkor van, de főknént a gyerekek miatt.
Utálok már velük nyaralni!
5/8 Senior Séf válasza:
Felmérések bizonyítják, hogy a legtöbb válás a nyaralás után következik be.
6/8 anonim válasza:
Valószínű akkor szembesülnek azzal (mármint nyaraláskor), hogy igazából nem sokat tudnak egymással mit kezdeni.
7/8 anonim válasza:
Másfél éve vagyunk csak együtt de ezt már én is megfigyeltem. Szerintem nálunk az is benne van, hogy alapból nem élünk együtt de egy nyaralás alatt 0-24 együtt vagyunk ugye egy hétig. Plusz ilyenkor mindenki kicsit feszültebb, az odaút után fáradt. Emiatt nálunk az első 1-2 nap tud kicsit feszkós lenni de utána már egyre jobb. Eddig 2 olyan veszekedésünk volt ahol eléggé egymásnak feszültünk, mindenki mondta a magáét és a végén mindketten bedurcáztunk. :D Mindkettő egy-egy nyaralás első napjaiban. Nyilván máskor is vannak nézeteltérések, viták de azok konstruktívabbak és igyekszünk nem megsértődni hanem meghallgatni egymást.
8/8 anonim válasza:
Nem.
De én azt sem fogom soha megérteni, hogy minek kell olyasmit erőltetni, amiből csak a probléma van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!