Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Langyos de egyébként működő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Langyos de egyébként működő kapcsolatban maradni?

Figyelt kérdés

34 éves vagyok, 12 éve vagyunk együtt.

Egyáltalán nem rossz a kapcsolatunk de mégis nagyon befásultam az utóbbi időben és mióta a munkanélküliége tart ez csak erősödik.

Tudnék egy óriási regényt írni ezzel kapcsolatban de nem untatnék senkit, inkább pontokba szedem.

Negatív:

-Tudja hogy szeretném, de még nem kérte meg a kezem

-Gyerek nincs (ez nyilván nem csak rajta múlt)

-Ha megyünk is valahova az 90%-ban az én ötletem

-2 éve nem dolgozik, csak állásinterjúkra jár

-Szexuális életünk, ha lehet annak nevezni a havi max 2 alkalmat, sivár

Pozitív:

-Maximálisan szeret engem, velem képzeli el az életét

-Soha nem emeli fel a hangját, nem agresszív

-Károsszenvedély nulla

-Mindig támogat, bármiben számíthatok rá

-Az érdeklődésünk, életfelfogásunk egyezik

Ezek a száraz tények.

Ahogy a korom is az és az is, hogy szeretnék családot.

júl. 25. 14:30
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

7-es

Ez is egy vélemény köszönöm.

Persze nem ilyen fekete és fehér a helyzet hiszen 9-10 évig nem voltak ilyen problémák.

Sem szexuálisan, sem munka terén.

Persze a mindent én szervezek, nem volt képes megkérni a kezem akkor is fennállt de ezeket nem éreztem önmagában akkora problémának, hogy akkor felrúgjak egy egyébként jól működő kapcsolatot.

Az utóbbi 2 évem a nyűglődés és ennyi év után nem olyan egyszerű megtenni végleges lépéseket.

8-as

Tudom és ennél sokkal rosszabb válaszokra is számítottam.

De már kimerültek a lehetőségeim, mindenkivel beszéltem erről akivel csak tudtam, próbáltam eljutni olyan szintre, hogy képes legyek dönteni, eddig sikertelenül.

júl. 25. 16:51
 12/19 anonim ***** válasza:

14 évvel idősebb vagyok, és nálunk ugyanez a helyzet, csak van 2 gyerek, házasok vagyunk (bár azt is én erőltettem ki, de hogy minek) és van munkája. Csakhogy vagy 10 éve home office, ugye nem kell részleteznem, milyen a társas életünk... De a pozitívumok is ugyanezek.

Dilemmaban vagyok én is. Mi elég mélyre kerültünk, a periférián még egy másik pasi is felbukkant. Most van egy fordulópont, amikor dönteni kell: együtt vagy külön tovább.

Ha nem sikerül életet lehelned a párodba, akkor sajnos úgy jarhattok, mint mi. Az emberek változnak, és mi nagyon másfelé változtunk. Én nyitottabb lettem, ő bezárkózott. Beleszürkültem. És ha a gyerekek nem lennének, mi már nem lennénk együtt.

júl. 25. 17:31
 13/19 A kérdező kommentje:

12-es

Sajnálom. Sajnos sokan vagyunk így :(

Másik pasi nálam is felbukkant, szerencsére ezt még időben le tudtam zárni...párom egyébként erről is tud.

"Én nyitottabb lettem, ő bezárkózott. Beleszürkültem."

Pontosan ugyanígy nálunk is.

Már jó ideje érezek magamban egy furcsa folyamatos ürességet, akkor is ha boldog vagyok.

Nem nagyon tudom ezt elmagyarázni milyen érzés.

Ezt persze nem csak a páromra fogom, a munkám is szerepet játszik benne.

júl. 25. 17:57
 14/19 anonim ***** válasza:
A 9 kicsit nyersen fogalmazott de egyébként teljesen igaza van. Én sem akarok olyan kapcsolatban lenni ahol nem építjük egymást hanem csak negatív lehúzások vannak. Ilyen emberrel nem lehet tervezni és célt elérni az életben. Megállt és nem akar sehova mozdulni. Szerintem ilyesmi lett volna a lényege a kommentnek.
júl. 25. 18:07
 15/19 anonim ***** válasza:
Ez halott ügy semmi értelme...
júl. 25. 22:21
 16/19 anonim ***** válasza:

Miért nem dolgozik két éve? Milyen szakmái vannak? Tényleg akar dolgozni, vagy van valami nehézsége?

Szerintem az, hogy 12 évig nem kéri meg valaki a kezedet, száraz tény. Ha annyira veled képzelné el az életét, ennek már évekkel ezelőtt be kellett volna következnie. 34 éves vagy, nem leszel fiatalabb, mégis mikor akar gyereket? Most ha 2 éve nem dolgozik, mégis miből tartja el a családot, ha te a gyerekek mellett szeretnél lenni?

júl. 25. 22:22
 17/19 A kérdező kommentje:

Miért nem dolgozik két éve?

Van két szakmája de azokban sosem dolgozott.

Első körben nyilván belekényelmesedett abba, hogy otthon van és van ideje mindenre, tud pihenni stb...

Másrészt tudom, hogy nem akar a legrosszabb helyen dolgozni, pórbál találni olyat ahova nem utálattal jár majd be, persze ezt eleinte megértettem, már nem.

Nehézsége is van valamennyi, ez is hozzátartozik a dologhoz. Az előző munkahelyén 6 évig dolgozott és teljesen kicsinálták idegileg ott, a főnök undorítóan bánt a dolgozókkal de cserébe jól kerestek...akkor még én könyörögtem neki, hogy keressen valami mást mert bele fog őrülni.

Lehet, hogy ide kellene egy kis pszichológiai segítség, de ezt teljesen elutasítja.

Az utolsó kérdéseidre nem tudok válaszolni, ugyanezeket kérdezem magamtól is.

júl. 26. 09:44
 18/19 anonim ***** válasza:

Persze, hogy ez a lényege, csak gondolom az a kötekedő válaszadó egy ugyanolyan munkakerülő és fel van háborodva, hogy épeszű nő erre nem tart igényt.

júl. 26. 09:48
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha még a 30-as éveidben szeretnél családot alapítani akkor ideje mást keresni. Eddig sem akart veled gyerekeket ezután sem fog neki kelleni. Minden más csak kifogás és hitegetés.
júl. 26. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!