Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Langyos de egyébként működő kapcsolatban maradni?
34 éves vagyok, 12 éve vagyunk együtt.
Egyáltalán nem rossz a kapcsolatunk de mégis nagyon befásultam az utóbbi időben és mióta a munkanélküliége tart ez csak erősödik.
Tudnék egy óriási regényt írni ezzel kapcsolatban de nem untatnék senkit, inkább pontokba szedem.
Negatív:
-Tudja hogy szeretném, de még nem kérte meg a kezem
-Gyerek nincs (ez nyilván nem csak rajta múlt)
-Ha megyünk is valahova az 90%-ban az én ötletem
-2 éve nem dolgozik, csak állásinterjúkra jár
-Szexuális életünk, ha lehet annak nevezni a havi max 2 alkalmat, sivár
Pozitív:
-Maximálisan szeret engem, velem képzeli el az életét
-Soha nem emeli fel a hangját, nem agresszív
-Károsszenvedély nulla
-Mindig támogat, bármiben számíthatok rá
-Az érdeklődésünk, életfelfogásunk egyezik
Ezek a száraz tények.
Ahogy a korom is az és az is, hogy szeretnék családot.
Természetesen nem várom, hogy helyettem döntsön bárki.
Inkább véleményekre vagyok kíváncsi, hátha volt valaki hasonló helyzetben.
A leírásodból úgy érzem, hogy te nem vagy elégedett azzal a munkával, amit ő beletesz ebbe a kapcsolatba. Ez jogos érzés és igény, de szerintem elsőként beszélnetek kellene erről és jelezned felé. Ezen kívül én azt is megkérdezném, hogy ő milyennek látja a kapcsolatotokat, hogy érzi magát? Illetve a talán a munkakeresési helyzetében is segítségre van szüksége.
Szerintem ha nem tudtok oda eljutni, hogy elégedettek legyetek (szerintem most ez nem elégedett állapot), akkor valószínűleg tényleg nincsen értelme folytatni.
Az az érzésem, hogy benned inkább a negatív van túlsúlyban, kis sértettséget ( szalkát) is érzek már...
Egy komoly megbeszélés és mindkét fél komoly akarata kell.
Itt is igaz, hogy a vektorok egy irányba mutassanak ( család, otthon, gyerekek, nevelés...), de a kapcsolat alapvetően olyan, mint a bicikli, ha nem tekerik, eldől
Mindkettő egyszerre kell tekerje...
4-es.
Pár beszélgetésen már túl vagyunk.
Tudja, hogy elvagyok bizonytalanodva, hogy nem is tudom már igazán mit akarok, hogy megfordult a fejemben a befejezés nem egyszer, nem kétszer.
Ő egyértelműen velem képzeli el az életét, velem akar családot alapítani…ezért is olyan nehéz ez és ahogy a 2-es írja, nagyon sajnálom őt, a legkevésbé sem szeretnék fájdalmat okozni neki.
5-ös
Igen bennem inkább a negatív dolgok vannak túlsúlyban. Próbálom mindig emlékeztetni magam a pozitív dolgokra, próbálom reálisan, külsőszemmel nézni a kapcsolatunkat ami nem egyszerű.
Jó példát hoztál. Valahogy úgy érzem, hogy évekig csak én tekertem a biciklit, most pedig hogy bele fáradtam ő próbálja…
Jó alacsonyan van nálad a léc. Szexmentes kapcsolat egy munkakerülővel, aki még csak a közös programokat se hajlandó szervezni. És te ennek még gyereket is szülnél?
Inkább lennék örökre szingli, mint egy ilyennel. Úgy érzed te csak ennyit érsz, ez a szint a maximum, amit érdemelsz? Elég gyász.
7
"egy ilyennel"
Inkább a válaszod a gyász, de majd ha idősebb leszel megérted...
Kérdezőnek,
Sok értelme nincs itt érdeklődni. A legtöbben azt sem tudják mi fán terem egy 10 éves kapcsolat.
9
"addig kell együtt lenni, amíg hozzátesz az életedhez"
Akkor sok sikert a rövid kapcsolataidhoz. Aztán 40 felett már kapcsolatra sem lesz igény rád csak alkalmira. 50 felett már arra sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!