Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok veszekedés, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Párommal tavaly házasodtunk össze, de nagyon sokat veszekedünk mostanában. Szóltam neki, hogy normálisan beszéljen velem. De legutóbb mikor leakart feküdni velem és mondtam, hogy most nincs hozzá kedvem azt mondta basz*djak meg akkor. Egyébként májusban szültem császárral. Ráadásul egyszer azt is mondta, hogy balfasz anyuka vagyok mert állandóan kézbe vettem a gyereket ha sírt. Meg mindig azzal "viccelődik", hogy akkor keres mást. És minden apró dolgon kiakad pl. Hogyha nem értek valamit és vissza kérdezem, hogy "tessék?" Akkor már egyből megemeli a hangját és nem hajlandó még 1x elmondani😔

Már 100x beszéltem vele.

júl. 25. 13:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mennyiszer utasitod el a szexet? Egyebként, én anno ezt ugy oldottam meg, hogy azt mondtam, lenne hozha ledvem, dr sajnos nincs ra idom, mert ezt es ezt kell csinálni. (Házomunka) de ha segit, akkor bele fog ferni. (Bejott)
júl. 25. 16:39
 12/14 anonim ***** válasza:
B-oldal
júl. 25. 16:55
 13/14 anonim ***** válasza:

Kíváncsi lennék, mióta vagytok együtt, ha házasság után rögtön jött a gyerek. Így tippre egy idiótának szültél, akiről "elvileg" nem tudhattad előre, hogy egy idióta lesz, mert persze ez csak utólag derül ki, addig kenyérre lehetett kenni.

Én meg nem vitatkoznék veled, sőt, a szexet se várnám el, ha még szoptatsz, de hát nekem meg nem szül nő, mert túl normális vagyok.

Úgyhogy megint bedobva a megérdemledmétert: megérdemli vagy sem... megérdemli! Jó szenvedést.

júl. 25. 19:23
 14/14 anonim ***** válasza:
Miért neked kéne elköltöznöd?
júl. 28. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!