Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mi tegyek, beteg a barátnőm? :S
Az egész úgy kezdődött, hogy 2010-ben összejöttünk, azóta is együtt vagyunk.
2011-ben szakítottunk, mert nem bírtam a folyamatos veszekedéseket.
Majd pár napra utána felhívott, hogy ő most igenis megöli magát, meg már felvágta a kezét, csak beszéljünk...
Nagyon megijedtem és nem akartam, hogy baja essen, ezért visszafogadtam...
Azután, ha bármikor veszekedtünk elkezdett fenyegetni, hogy megöli magát bármilyen módon, csak ne veszítsen el.
Több, mint egy éve ez megy és már kezdek kikészülni, elkezdtem inni, pedig nem tettem volna soha, de nem akarok szakítani vele, mert félek, hogy tényleg megteszi, hiszen féltem, csak már gyűlölöm teljes szívemből...
Férfi létemre bevallom félek nagyon is ... a családommal miatta megszakadt a kapcsolatom és haverokkal is alig találkozok, mert féltékeny és azt hiszi megcsalom...
Orvoshoz nem merem elvinni, nem merek senkihez se fordulni, de teljesen kikészültem :'( kérlek valamit mondjatok mit tegyek :'(
26/f
Szólj anyóséknak, hogy tegyék helyre a kis agyát, és felügyeljenek rá, mert te bizony el fogod hagyni. Ennyi.
Ja és esetleg egy pszichiátert sem ártana felhívnod, hogy mi ilyenkor a teendő. Lehet becsukják diliházba amíg ki nem heveri a szakítást... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!