Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom mi tegyek, beteg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mi tegyek, beteg a barátnőm? :S

Figyelt kérdés

Az egész úgy kezdődött, hogy 2010-ben összejöttünk, azóta is együtt vagyunk.

2011-ben szakítottunk, mert nem bírtam a folyamatos veszekedéseket.

Majd pár napra utána felhívott, hogy ő most igenis megöli magát, meg már felvágta a kezét, csak beszéljünk...

Nagyon megijedtem és nem akartam, hogy baja essen, ezért visszafogadtam...

Azután, ha bármikor veszekedtünk elkezdett fenyegetni, hogy megöli magát bármilyen módon, csak ne veszítsen el.

Több, mint egy éve ez megy és már kezdek kikészülni, elkezdtem inni, pedig nem tettem volna soha, de nem akarok szakítani vele, mert félek, hogy tényleg megteszi, hiszen féltem, csak már gyűlölöm teljes szívemből...

Férfi létemre bevallom félek nagyon is ... a családommal miatta megszakadt a kapcsolatom és haverokkal is alig találkozok, mert féltékeny és azt hiszi megcsalom...

Orvoshoz nem merem elvinni, nem merek senkihez se fordulni, de teljesen kikészültem :'( kérlek valamit mondjatok mit tegyek :'(

26/f

2012. aug. 7. 15:00
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak szop@at, de nem hinném, úgyhogy sűrgősen doki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. aug. 7. 15:01
 2/27 anonim ***** válasza:
81%
általában nem azok szoktak öngyilkosak lenni akik beszélnek róla.Azok mind csöndben vannak.Szerintem szimplán dilis.de vigyázz vele
2012. aug. 7. 15:02
 3/27 anonim ***** válasza:
Egyértelműen orvosi segítség a megfelelő, vagy próbáld magad rossz embernek feltűnteni a szemébe h ő utáljon meg. Beszélgetni vele, h miért ilyen hülye, és mutasd e meg neki, lenne élet rajtad kívül
2012. aug. 7. 15:03
 4/27 A kérdező kommentje:
tele van mindig sebbel a csuklója, meg tele van hegekkel :/
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez a lelki terror. Aki megakarja magát ölni, az meg is teszi, nem csak mondogatja. Ha nem lépsz, akkor te jutsz erre a sorsra, légy bátor és merj nemet mondani arra, amit nem akarsz.
 6/27 anonim ***** válasza:
Vidd el egy pszichiáterhez!Kezeltesse magát,mert nem normális!Jah és rúgd ki!Ha öngyi lesz az már az ő baja!
2012. aug. 7. 15:04
 7/27 anonim ***** válasza:
Orvos! Itasd le, és vidd el elmegyógyintézetbe, v családjának vissza. Az ő sorsa nem a tiéd, nem száradhat semmi a lelkeden!
2012. aug. 7. 15:05
 8/27 anonim ***** válasza:
Sűrgősen lépj ki ebből a kapcsolatból! Beletanult, hogy érzlemileg zsarolhat téged. Pedig ezt akkor sem teheti meg, ha ilyen labilis. Szóval hagyd abba ezt a játszmát, egyszerűen szakíts. Ha megpróbál öngyilkos lenni, az sem miattad lesz. Ez ugyanis nem a te felelősséged, még akkor sem, ha a párod volt eddig. Bízd őt a családjára, hogy legyen, aki figyel rá, ez a legtöbb, amit érte tehetsz, és hogy nem szakítod vele meg a kapcsolatot teljesen, ha akar beszélhet veled, csak a célját ne érje el, arra figyelj, szakítsz vele véglegesen, de mint támogató személy még pár hónapig maradhatsz az életében.
2012. aug. 7. 15:05
 9/27 anonim ***** válasza:

Szólj anyóséknak, hogy tegyék helyre a kis agyát, és felügyeljenek rá, mert te bizony el fogod hagyni. Ennyi.

Ja és esetleg egy pszichiátert sem ártana felhívnod, hogy mi ilyenkor a teendő. Lehet becsukják diliházba amíg ki nem heveri a szakítást... :D

2012. aug. 7. 15:06
 10/27 anonim ***** válasza:
Amikor otthagyod, és ezzel kezd fenyegetőzni, akkor hívd fel a rendőrséget, mivel ha valóban bekövetkezik, akkor felelősségre fognak vonni. Viszont ez lehet, hogy kellő löketet ad, hogy többet ne mondjon ilyet.
2012. aug. 7. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!