Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mi tegyek, beteg a barátnőm? :S
Az egész úgy kezdődött, hogy 2010-ben összejöttünk, azóta is együtt vagyunk.
2011-ben szakítottunk, mert nem bírtam a folyamatos veszekedéseket.
Majd pár napra utána felhívott, hogy ő most igenis megöli magát, meg már felvágta a kezét, csak beszéljünk...
Nagyon megijedtem és nem akartam, hogy baja essen, ezért visszafogadtam...
Azután, ha bármikor veszekedtünk elkezdett fenyegetni, hogy megöli magát bármilyen módon, csak ne veszítsen el.
Több, mint egy éve ez megy és már kezdek kikészülni, elkezdtem inni, pedig nem tettem volna soha, de nem akarok szakítani vele, mert félek, hogy tényleg megteszi, hiszen féltem, csak már gyűlölöm teljes szívemből...
Férfi létemre bevallom félek nagyon is ... a családommal miatta megszakadt a kapcsolatom és haverokkal is alig találkozok, mert féltékeny és azt hiszi megcsalom...
Orvoshoz nem merem elvinni, nem merek senkihez se fordulni, de teljesen kikészültem :'( kérlek valamit mondjatok mit tegyek :'(
26/f
érdemes lenne elgondolkodnod azon,hogy mennyire egészséges ez a kapcsolat.(külső szemlélőként nézve a dolgokat abszolút nem az)
légy férfi,és mondd meg neki egyenesen,hogy ez így nem mehet tovább,vagy elmentek párterápiára(neki valószínűleg külön pszichológusra is szüksége lenne a beteges féltékenysége miatt),vagy véget vetsz a kapcsolatotoknak.
Az ivás pedig semmire sem megoldás,ez viszont a te hibád!Hagyd abba minden további nélkül.
Ja!Bizonyára sokszor hallottad már,de aki öngyilkossággal fenyegetőzik,az sosem teszi meg.Talán nagy hévben beszed 10-20 nyugtatót vagy megkarcolgatja magát,legrosszabb esetben kimossák a gyomrát,na bumm.Ha ilyen hülye,megérdemli(de akkor legalább kell pszichológussal is beszélnie öngyilkossági kísérlet miatt,stbstb) A legfontosabb: te csak magadért vagy felelős,és senki másért!Az ő élete,az ő döntései,az ő felelőssége!Ne hagyd magad,ez egyszerű érzelmi zsarolás,nem több.Ha 2 év után ezt csinálja veled,mi lesz 5 év múlva?Egy gyerekkel fog magához láncolni?!
A tanácsom: mérlegelj.Fogj egy papírt,írd össze a kapcsolatotok pozitívumait és negatívumait egyaránt.Majd dugd az orra alá a papírt,hadd képedjen el.És TALÁN ő is be fogja látni,hogy beteges,amit csinál.
Mindenképpen állj a talpadra,és vess véget ennek a problémának.Elhiszem,hogy szereted,és félted,de vannak bizonyos határok,amiket ő már bőven átlépett...
nekem volt egy barátnőm, aki ugyanezt csinálta. csak mi barátok voltunk.
Anorexiás lett és azt mondta az én hibám (mert előtte csúnyán összevesztünk és megszakítottam vele a kapcsolatot).
A szülei behívattak a kórházba. Akkor megbocsátottam neki, hisz mi mást tehetettem volna volt kb 30 kg. Aztán mikor kiengedték megmondtam neki, hogy szerintem rossz hatással vagyunk egymásra stb, megint visszaesett újra mellé álltam amíg stabilizálódott az állapota majd megszakítottam vel újra mindent. felköltöztem pestre, kinyomozta hol lakom és suli után a kapuba várt.. már rendőrséghez is fordultam, de nem tettek semmit, mert ugye addig nem tesznek amíg nem történt tettlegesség...
az én életemből 5 évet(+ 3 évet) rabolt el!met kihasználta hogy mindig megsajnálom!Ne kövesd el ugyan ezt a hibát!
most olvastam,hogy nincsenek szulei.persze,ertheto,ha ki van borulva,de akkor masoknak miert a szende arcat mutatja?ez eleg fura,es persze masok szemeben te vagy a rossz.
de en meg mindig azt mondom,hogy ez az egesz beteges,es minel hamarabb veget vetsz a kapcsolatnak,annal jobb.
kesobb meg nagyobb fuggoseg alakulhat ki nala iranyodba,es meg drasztikusabb lepeseket tehet az eleted elcseszese erdekeben-akarva akaratlanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!