Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetben mit tegyek lányként?
"Puding próbája az evés" mint azt szokták mondani. Felvetem neki ezt és meglátom miként reagál majd rá. Mint mindenki, én is arra vágyom, hogy csak egy emberként szeressenek úgy ahogy eddig is. Ő is ezt szeretné és azt mondta ha "megy megy ha nem nem". Ő megtette a lépést, hogy talán minden helyre jöhet. És igen, igazat adok neked, inkább még most időben derüljön ki minden, amíg itt van rá lehetőség. Csak még vacillálok, hogyan is miként mondjam ezt el neki, még a mai nap folyamán vagy várjak holnapig. Mert most ő ír nekem Messenger-en de én alig alig válaszolok. Ő írt rám is, nem én rá.
Lehet nálad nincs "gyávább" de akkor egyformán azok vagyunk. És Te valóban úgy látod, kettőnknek még sikerülhet? Csak érdekel ha nem baj, miben véled ezt felfedezni?
13:23
Nem tudom ez eléggé inkább nyitott kapcsolatra vall. Lehet nem testileg csalt meg igaz de lelkileg viszont igen. Van egy bizonyos képzeletbeli "póráz" az se jó ha túl szoros, de az sem ha túl laza. ha egyszer meg engedi valaki, na bújj ágyba azzal a valakivel lesz még erre alkalma ki használni. Nem egy ismerősöm elkövette ezt vagy hasonló hibát és a kapcsolatuk meg is romlott a mai napig. És itt igazából, nem azt mondja párom le akarna feküdni vele. Mert nem testiségről van itt szó. És ő az a fajta ember, hogy képtelen lenne rá amíg ott vagyok benne a szívében. Akkor sem képes lefeküdni velem, ha mondjuk nagyon megbántódik valamin amit teszek vagy mondok neki.
13:32
Csak kérdés mi az amivel "ügyessé" válok.
Nektek van esélyetek ,mert őszinte volt veled.
Ha alig-alig irsz neki MSN-en ugy is észre veszi, hogy baj van, akkor ne várj holnapig, ha megakarod lépni.
Egyébként az voltam aki irt neked az elején is :)
Egyébként az már kicsit gyanús ,hogy gondolkodnia kell,mert össze van zavarodva,én sértődékeny vagyok ezért hagynám had gondolkodjon nélkülem,és utána teperjen ha engem választott,mivel én nem tettem volna ezt meg Vele.
13:53
Igen felismerem az írásod és segít is. :)
Hát igen, szerintem is elég furcsa, hogy ki kell ezeket neki hevernie, feldolgoznia a történteket. De azóta sem írtam neki, várom azért a megfelelő lehetőséget arra, hogy megírjam neki amit most írtál, hogy addig ne keressük egymást amíg tisztán lát és tudja mit akar. Még sem kezdhetem most el a semmiből ezt. Azt nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!