Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen egy bántalmazó kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy bántalmazó kapcsolat? Sok nő miért nem lép ki csak úgy belőle?

Figyelt kérdés
Nem ítélek el senkit, csak szeretném megérteni.
júl. 23. 13:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mert nem ismerik fel hogy csapdában vannak. Nem minden bántalmazás jár kék-lila foltokkal a szemek alatt. Létezik érzelmi bántalmazás is, visszaélés a nő pénzügyi helyzetével stb.
júl. 24. 09:56
 12/13 anonim ***** válasza:

Én is éltem ilyen helyzetben. Atomkereszténynek neveltek, megházasodtam, de amikor már egyértelmü volt mindenki más számára hogy családombelüli eröszak áldozata lettem, nem tudtam kilépni, mert tartott a vallási értékrend amit belémneveltek, hogy a válás az egy megbocsáthatatlan bün és a pokolban fogok máglyán felégni ha nem maradok az exemmel.

Ezen felül meg sokáig nem is ismertem fel (vagy nem fogadtam el?) a helyzetemet, mert nagyon ciklikus volt: volt egy bántalmazó “epizód” (minden alakalommal egyre durvább), aztán hirtelen olyan jóvátétel, bocsánatkérés meg igéret hogy soha többet nem fog elöfordulni, hogy nem tudtam nem elhinni az exemnek hogy nem szívböl jönnek a szavai, és visszarepített a rózsaszín ködbe mint amit kb a mézeshetekben érez az ember.

júl. 24. 10:08
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a vallás (és ezt a magam módján hívőként mondom) remek táptalaja tud lenni a bántalmazó kapcsolatoknak, hiszen az emberi játszmákat és a manipulációlat meg lehet fejelni a fanatikus eszmékkel.
júl. 24. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!