Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszéljünk egy érzékeny témáról. Mivel itt mindenki anonim, kinek volt bántalmazó kapcsolata? Hogy élted meg? Mik történtek veled? Hogyan léptél ki belőle? Milyen nyomott hagyott benned?
Kifejted?
-sosem volt jó neki semmi, amit csináltam
-mindennapra jutott legalább 1 dühkitörés, féltem tőle
-egyszer az egekig magasztalt, másik percben a földbe döngölt (nem szó szerint)
-folyton ellenőrizgetett, megcsalással gyanúsított
-mindig tudni akarta mire gondolok éppen
-sokszor fenyegetőzött pofozással
-amikor olyat mondtam, ami neki nem tetszett, akkor azzal fenyegetőzött, hogy kirak az utcára
-fent volt tucatnyi társkeresőn és amikor véletlenül megláttam, akkor mindent letagadott és én voltam a hibás mindenért
-elvette az önbizalmam szép lassacskán
Nekem nem volt.
Tizenévesen az első barátom extrán féltékeny volt, ellenőrizgetett, gyakran gyanúsított azzal, hogy biztos megcsalom, pedig sosem tettem. Egy idő után betelt a pohár, teljesen eltávolodtam tőle ezek miatt és szakítottam.
Valamint az exférjem mellett éltem meg azt, hogy én nem vagyok elég jó, elég értékes, bármit csináltam a vége felé valahogy mindig úgy alakította, hogy én jöjjek ki belőle rosszul.
33N
Lelkileg bántalmazó és romboló kapcsolat volt. Szerencsére táv, így könnyű volt elkerülni szakítás után.
Egyébként én hamar a sarkamra álltam, és neki ez nem tetszett, ezért ő dobott ki. Ha ilyen témát látok, akkor mindig eszembe jut, hogy ha talál egy szolgalelkűbb nőt, akkor hogy tönkre fogja tenni. Nyilván az már nem az én dolgom, de nagyon remélem, hogy mindenki ki fogja hajítani rövid időn belül. :c
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!