Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg annyira mély nyomott hagyott az exembe az a 6 éves dolog? Olvass lejjebb.
Ma tök jól elbeszélgettünk az exemmel,akivel 1 éve csak "öltük" egymást!Nagyon soxor megcsalt,én buta mindig kibékültem vele,sőt van 2 csodás gyerekünk!Ma beszélgettünk,és h miért hagyott el azt mondta h mert én annó 6 évvel ezelőtt "megcsaltam",azért írtam "jelbe,mert én nem annak veszem,hisz akkor ő kiadta az utamat,hetekig nem keresett!És mikor én megkérdeztem,h akkor miért jegyzett el,miért vettünk közös házat,miért akart még egy gyereket(az első baba véletlen volt,a másodikat mind a ketten akartuk),azt válaszolta h nem tudja...nem tud rá válaszolni!Lehet h mélyen szeret,és ez közbe előjön benne,h csorba esett a férfi büszkeségén?Mert rákérdeztem h mit érez irántam,azt mondta h semmit,de sztem csak azért mert lehet h ott ült a párja mellette.A gyerekekről is beszélgettünk!Mikor megkérdeztem h boldog-e így,meg h jó e a gyerekeknek ez,azt mondta h én ne foglalkozzak azzal h ő boldog v sem,ez van,ezt kell elfogadni-sok gyerek nőt így fel,és vissza kérdezett h én boldog vok-e a párommal,én gondolkodás nélkül rávágtam h igen!
Van esélyünk a békülésre?Nem merek nyitottan kezdeményezni,mert a párjával "jóba" vok.Meg eddig soha nem én kezdeményeztem a békülést az x év alatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!