Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszéljünk egy érzékeny témáról. Mivel itt mindenki anonim, kinek volt bántalmazó kapcsolata? Hogy élted meg? Mik történtek veled? Hogyan léptél ki belőle? Milyen nyomott hagyott benned?
Figyelt kérdés
Fiúk és lányok válasza is érdekel2020. máj. 18. 19:00
11/12 anonim válasza:
Én 3 évig voltam benne egy ilyen kapcsolatban, ezeket tapasztaltam:
-sosem volt jó neki semmi, se a kinézete, se amit csináltam, mindig béna voltam
-folyton ellenőrizgetett, mindig minden percemről tudni akart mit csinálok
-minden héten meghallgattam tőle, hogy nem vagyok elég hálás, hogy vele lakhatok
-amikor olyat mondtam, ami neki nem tetszett, akkor azzal fenyegetőzött, hogy kirak az utcára
-fent volt tucatnyi társkeresőn és szexpartner keresőn, ezt sose tagadta, sőt ha szóltam hogy nem tetszik közölte, lehet osszepakolni és elmenni
-elvette az önbizalmam, évekig tartott amíg sikerült visszaépiteni
12/12 anonim válasza:
Lelki bántalmazásban. A kapcsolat alatt jól viseltem, mert nem tudtam róla.(Nem direktben, tehát nem szólt le, vagy ilyesmi.) Utána viszont nagyon hosszú idő volt, amíg visszataláltam önmagamhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!