Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogy fogod fel? Hogy tudod elfogadni? Hogy tudsz nem féltékeny lenni?
A barátomnak volt előttem egy csaja az életében. Nekem viszont senki, ő az első.
Nem tudom elfogadni, se túl tenni magam azon, hogy vele vesztette el a szüzességét és nem velem. A barátom farka már volt más lányban, más lánnyal élvezett anno.
Ezeket ti hogy kezelitek?
A barátom nem tud arról, hogy ez nem tetszik nekem. Tudom, nem tehet erről, hisz már nagy korúak vagyunk, érthető, hogy volt élete előttem is, mint bárki másnak. De na… milyen már, hogy valaki után én jövök? :(
Pszichiátriai eset vagyok, ha ez titeket megnyugtat.
Érzelmileg el vagyok hanyagolva, gyerekkorom romokban. Már egyetemista vagyok, orvosis. Szóval elég felnőtt vagyok már szerintem.
Csak segítséget akartam volna kérni tőletek, de hiba volt. :(
Akik próbáltak segíteni, nekik köszönöm. Akik meg csak lehúztak, szidtak, remélem kijött belőletek az, ami ki kellett jönnie és rám sóztátok.
Írhatsz privit, ha érdemesnek találsz egy beszélgetésre egy faterod korabeli pasast.
49/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!