Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogy fogod fel? Hogy tudod elfogadni? Hogy tudsz nem féltékeny lenni?

Figyelt kérdés

A barátomnak volt előttem egy csaja az életében. Nekem viszont senki, ő az első.

Nem tudom elfogadni, se túl tenni magam azon, hogy vele vesztette el a szüzességét és nem velem. A barátom farka már volt más lányban, más lánnyal élvezett anno.

Ezeket ti hogy kezelitek?

A barátom nem tud arról, hogy ez nem tetszik nekem. Tudom, nem tehet erről, hisz már nagy korúak vagyunk, érthető, hogy volt élete előttem is, mint bárki másnak. De na… milyen már, hogy valaki után én jövök? :(

júl. 22. 19:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
82%
#10 igazából csak egy beképzelt p*csa, aki azt hiszi körülötte forog a világ. Szerintem a srác markára is féltékeny. Menekülnék a srác helyében, mert a saját anyjához sem szólhat majd a végén.
júl. 22. 20:24
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom 3 nővel volt előttem, az utolsóval 7 évig éltek együtt és én szűz voltam mikor megismertem. Nem csináltam belőle gondot mert annak voltak okai, hogy miért nem az egyikkel volt, miért engem akart. Ha így állsz hozzá akkor csak kínozni fogod magad először aztán a kapcsolat véget fog érni az önbizalomhiány és persze az egó miatt.
júl. 22. 20:43
 13/22 A kérdező kommentje:

12# erre nem is gondoltam, hogy így is fel lehetne fogni, hogy azért vetett véget az előzővel, mert nála jobbat akar, és én lennék az. 😊 velem szeretne lenni.

Köszönöm neked, kicsivel jobban érzem magam.

júl. 22. 20:45
 14/22 anonim ***** válasza:
#12 az se túl jó hozzáállás, hogy téged akart más helyett, hogy az milyen jó dolog. Növeli az egót ugyan, de aki valakit szó szerint lecserél, az veled is képes megtenni.
júl. 22. 20:46
 15/22 anonim ***** válasza:
Nem cserélte le én rám #14. Szakítottak még mielőtt engem megismert volna. Nem voltam a szeretője. Akkor nem írtam volna, hogy miért nem valamelyikkel volt én helyettem.
júl. 22. 20:48
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt úgy fogom fel, hogy a saját életemben én vagyok a legfontosabb személy.Szerencsés az a férfi, aki velem lehet.Ha nem tetszik a viselkedése, akkor meg jön a következő.Ilyen egyszerű.
júl. 22. 22:21
 17/22 anonim ***** válasza:
Nőj fel babám, bilibe lóg a kezed.
júl. 23. 02:26
 18/22 anonim ***** válasza:

Ez az élet velejárója, hacsak nem a házasságig váró típusok vagytok.

Nem lehet ezen változtatni, megtörtént. Vagy elfogadod vagy keresel egy szűz férfit, de akkor meg te nem leszel az első ő neki.

Tehát felesleges ezen rugózni. Valószínűleg már semmit sem jelent számára a múlt, hanem te számítasz csak.

júl. 23. 09:09
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Javaslom, hogy ezzel pszihológushoz el kéne menni vagy találj ki magadnak valamilyen mantrát.
júl. 23. 09:23
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
Kezeltesd magad egy másik pasival és elmúlik!
júl. 23. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!