Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogy fogod fel? Hogy tudod elfogadni? Hogy tudsz nem féltékeny lenni?

Figyelt kérdés

A barátomnak volt előttem egy csaja az életében. Nekem viszont senki, ő az első.

Nem tudom elfogadni, se túl tenni magam azon, hogy vele vesztette el a szüzességét és nem velem. A barátom farka már volt más lányban, más lánnyal élvezett anno.

Ezeket ti hogy kezelitek?

A barátom nem tud arról, hogy ez nem tetszik nekem. Tudom, nem tehet erről, hisz már nagy korúak vagyunk, érthető, hogy volt élete előttem is, mint bárki másnak. De na… milyen már, hogy valaki után én jövök? :(

júl. 22. 19:36
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen az élet, ezen hülyeség fennakadni.

16 éves koromban még eng

júl. 22. 19:50
 2/22 A kérdező kommentje:
De hogyan jussak ezen túl? Ahogy telnek a napok, annyival jobban szeretem a barátom. Nem akarom, hogy emiatt tönkre menjen a kapcsolatunk.
júl. 22. 19:52
 3/22 anonim ***** válasza:
88%

#1-es vagyok: szóval 16 éves koromban még engem is zavart az ilyesmi. Az emberek élik az életüket, ha ezen rugózol, akkor csak betegesen féltékennyé teszed magadat, ami meg mérgező. Mindenkire rossz szemmel fogsz nézni, aki csak a párodhoz szól.

Neked sem ő az utolsó pasid, ezt most megmondom neked.

júl. 22. 19:52
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező, ahogy nagyon sokminden az életben, ez is fejben dől el. Erre semmilyen praktika nincsen. Egyszerűen belegondolsz, hogy értelmetlen ezen kattogni. A barátod most veled van, ezt élvezd ki, de te és ő két különálló személy vagytok, nem vagytok egybeolvadva.

Azt látom itt az a baj, hogy te már betegesen ragaszkodsz a barátodhoz, ami nem egészséges.

júl. 22. 19:55
 5/22 anonim ***** válasza:
89%
Az utánad jövőkre is féltékeny leszel?
júl. 22. 19:55
 6/22 anonim ***** válasza:
65%

Ez a pasik részéről szokott felmerülni inkább...

Amúgy az őszinte beszéd felszabadít, beszélj erről vele!

júl. 22. 19:56
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

#6 és a srác mit mondjon? Tipikus duma, hogy szebb vagy, jobb vagy, mint az exem, ne aggódj. Mit is mondhatna mást?

A csaj egyszerűen önbizalomhiányos.

júl. 22. 20:12
 8/22 anonim ***** válasza:
88%
Tipik elvette a szuzesseged es szerelembe estel .. 2 ev mulva max megunod de lehet elobb.. persze ezt most lehetetlen elhinni tudom.
júl. 22. 20:15
 9/22 anonim ***** válasza:
70%
#8 rózaszín köd átka.
júl. 22. 20:17
 10/22 anonim ***** válasza:
76%
9. A kemeny farok atka.. megkostolta a kis holgy..
júl. 22. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!