Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 4 éve tartó zaklatót hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 éve tartó zaklatót hogyan állítsak le?

Figyelt kérdés

Igazából már 6 éve szállt már rám, de akkor úgy nyomozgatott, követett, hogy nem vettem észre, illetve volt egy másik lány, de róla leállította az apja 2020 elején... Már akkor is mindig követett, anyámat nyüstölte, megszerezte az egészségügyi adataimat, mindig megjelent a városban is, vasúton, de nem vettem komolyan és sajnos anyám is 2 évig elhallgatta, hogy ki ez, mit mondott róla a barátnője és hogy utánam kérdezősködik, neki is anyakára jár...

Viszont 2020 nyara óta minden egyes nap. Fenyegetőzik, bosszút áll, lejárat másoknak, esélytelen elkapni is. Teljes mértékben egy gonosz pszichopata. 30 évvel idősebb, házas, voltak ilyen ügyei korábban is, pszichiátrián is volt. Pénzmosoda vállalkozása (csak papíron létezik) van, illetve otthonszülős szektájuk volt. A felesége mindent eltűr neki, mert onnan van a pénz. Azt élvezi, ha félsz tőle. Huszas éveim rámennek egy ilyen mocsokra.

Az elején szóltam a feleségének, mivel nem volt más lehetőségem, hogy álltsa le, feljelentettek rágalmazásért, utána 2 naponta a nyakamra jártak fenyegetőzni, ordibálni, meg hívogattak is folyamatosan. Hogy ez hamis vád, megyek a börtönbe, ha anyám nem íratja rá az egyik területét, amit eddig is önkényesen használ... Faszi büszke is rá, hogy buta a felesége, meg úgy verheti át, ahogy akarja...

A szüleim nagyon védik, főleg anyám, ő a szerelme, bármire képes miatta, még én vagyok a "rib..nc", magából kikell, ha megemlítem is. Meg "mit merészeltél pofázni a rendőröknek, hazudsz", megszerezte a vallomásomat, gondolom tőle. Letagadja azt is, hogy mesélte, hogy a kolleganője lányával mit csinált... Kitörölte a 160 emailt, amit nekik is írogatott. Közösségi oldalakon évek óta nem is vagyok fent, mert sajnos ott is megtalál, instán kép nélkül is megtalált megint... Rettegek tőle, megmondta, hogy készüljek a túlvilágra, mert oda kerget, mert előbb leszek öngyilkos, mint ő abbahagyja.... Másoknak is lejárat a faluban, hazudozik rólam, azt akarja beállítani, hogy ő az áldozat... Csak múlnak az évek és ezt senki sem adja vissza... De oldalakon sorolhatnám át ezt az egészet. Most a legújabb szöveg, amit beordibál, hogy én öreg vagyok, mikor halok meg, senkinek sem kellek...

júl. 21. 14:51
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

#9 nyugodtan írj javaslatot, nem találkoztam egyel sem, bámi jöhet, ami jobb, mint az öngyilkosság

#10 Egyébbe akartam, ide sikerült, nem vagyok, ő van a nejével... Akit ez nem zavar, mivel szórakozik.

júl. 21. 22:41
 12/26 anonim ***** válasza:
Készíts hangfelvételt, jelentsd fel, költözz külföldre.
júl. 21. 23:43
 13/26 anonim ***** válasza:
4 év... Én ennek 10%-áért kértem valaki távoltartást. Nem értem, hogy mit lehet ezen tökölni.
júl. 22. 08:01
 14/26 anonim ***** válasza:
A rágalmazás vádja egyébként ugyanúgy lehet rágalmazás.
júl. 22. 08:02
 15/26 anonim ***** válasza:
Még mindig nem tudjuk mi a kapcsolat a sok szereplő között.
júl. 22. 08:28
 16/26 anonim ***** válasza:
Linkeld be a zaklatódnak ezt a topikot, hogy tudjon reagálni és ha szükséges, majd elmagyarázzuk neki, mivel jár, ha zaklat valakit!
júl. 22. 08:29
 17/26 A kérdező kommentje:

Igen 13-as, 4 hosszú év, huszas éveim és semmi, feldolgozni se egyszerű és nincsen vége... 1380 nap, 1380 nap, amit tölthettem volna nyugalomban és jobb dolgokkal, mint ezt tűrjem és aggódjak, hogy lesz vége. Mint kiderült előtte is figyelt már... Igazából több idő is.

Szüleim a legnagyobb hunyók, megfenyegettek, hogy fogjam be a pofámat, egyszer a telefonomat is elvették, felnőttként... Arra veri a nyálát, hogy "anyád teszi a dolgát"... Apámtól meg ilyet hallgatok, hogy "börtönbe küld ember ha nem fogod be a szád, börtöntől mentettelek és ez a hála", azzal hülyítette a buta szüleimet, hogy megyek "rágalmazásért" börtönbe... Az átok felesége is asszisztált neki... Meg megpróbálta kizsarolni anyám területét is, hogy ez az ára, hogy békén hagyjanak...És még ekkor sem kaptak észbe a drága szüleim, már 2020-ban ezért küzdöttem, ők hozták rám, illetve anyám, és fel sem merült bennük elküldeni, inkább a leveleit is eltüntették. Ha kicseszhetnek valakivel a saját szülei, velem megtették, mint mondtam, nagyon veszélyes ember. Az is baj volt nekik, hogy megpróbáltam megvédeni magamat.

Apám meg elvan ájulva tőle, hogy "budai értelmisége, tanult ember jó dolgokat mond, öröm hallgatni, ahogy beszél". Közben meg átveri és lenézi őket, meg ingyen foglalja anyám 10.000 m2-es területét és ez a hála. Ezt is mondtam nekik, hogy úgy veri át őket, hogy észre sem veszik és sajnos én iszom a levét.

Tanácsoltak rá sem hederítsek, ne szóljak neki, akkor sem fejezi be, inkább durvább. Ha megpróbálok valamit, kitalálja, hogy álljon bosszút. Látszatja sincs, hogy abba akarná hagyni... Ennek az idő, meg a szép szó sem használ, mert nem unja meg. Anyám meg hazudik, hazudik, "én aztán ilyet nem mondtam, hazudsz, nekem nem írt semmit"... Ha kínoznák, akkor is védené a saját lányával szemben. Mindenkinek elkapta az apja, az enyém meg. Szexuális ragadozó, már Pesten is ezt csinálta, itt is rámegy mindenkire... Neki áll feljebb, meg fenyegetőzik, hiába kapatnád el, már menne feljelenteni.

júl. 22. 10:11
 18/26 anonim ***** válasza:

Kérdező nyilván pszichiátriai eset.

Kérjük jelenteni és törölni a kérdést és kérdezőt is!

júl. 22. 10:16
 19/26 anonim ***** válasza:
Eppen javasolni akartam en is !
júl. 22. 10:51
 20/26 A kérdező kommentje:

Pszichiátriai eset az te vagy, hogy ilyeneket idefirkantasz!

4 éve pokollá teszi az életemet, egy egyébként több pszichiátriát megjárt őrült, aztán mocskolódsz neten névtelenül!

júl. 22. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!