Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 4 éve tartó zaklatót hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 éve tartó zaklatót hogyan állítsak le?

Figyelt kérdés

Igazából már 6 éve szállt már rám, de akkor úgy nyomozgatott, követett, hogy nem vettem észre, illetve volt egy másik lány, de róla leállította az apja 2020 elején... Már akkor is mindig követett, anyámat nyüstölte, megszerezte az egészségügyi adataimat, mindig megjelent a városban is, vasúton, de nem vettem komolyan és sajnos anyám is 2 évig elhallgatta, hogy ki ez, mit mondott róla a barátnője és hogy utánam kérdezősködik, neki is anyakára jár...

Viszont 2020 nyara óta minden egyes nap. Fenyegetőzik, bosszút áll, lejárat másoknak, esélytelen elkapni is. Teljes mértékben egy gonosz pszichopata. 30 évvel idősebb, házas, voltak ilyen ügyei korábban is, pszichiátrián is volt. Pénzmosoda vállalkozása (csak papíron létezik) van, illetve otthonszülős szektájuk volt. A felesége mindent eltűr neki, mert onnan van a pénz. Azt élvezi, ha félsz tőle. Huszas éveim rámennek egy ilyen mocsokra.

Az elején szóltam a feleségének, mivel nem volt más lehetőségem, hogy álltsa le, feljelentettek rágalmazásért, utána 2 naponta a nyakamra jártak fenyegetőzni, ordibálni, meg hívogattak is folyamatosan. Hogy ez hamis vád, megyek a börtönbe, ha anyám nem íratja rá az egyik területét, amit eddig is önkényesen használ... Faszi büszke is rá, hogy buta a felesége, meg úgy verheti át, ahogy akarja...

A szüleim nagyon védik, főleg anyám, ő a szerelme, bármire képes miatta, még én vagyok a "rib..nc", magából kikell, ha megemlítem is. Meg "mit merészeltél pofázni a rendőröknek, hazudsz", megszerezte a vallomásomat, gondolom tőle. Letagadja azt is, hogy mesélte, hogy a kolleganője lányával mit csinált... Kitörölte a 160 emailt, amit nekik is írogatott. Közösségi oldalakon évek óta nem is vagyok fent, mert sajnos ott is megtalál, instán kép nélkül is megtalált megint... Rettegek tőle, megmondta, hogy készüljek a túlvilágra, mert oda kerget, mert előbb leszek öngyilkos, mint ő abbahagyja.... Másoknak is lejárat a faluban, hazudozik rólam, azt akarja beállítani, hogy ő az áldozat... Csak múlnak az évek és ezt senki sem adja vissza... De oldalakon sorolhatnám át ezt az egészet. Most a legújabb szöveg, amit beordibál, hogy én öreg vagyok, mikor halok meg, senkinek sem kellek...

júl. 21. 14:51
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:

Bizonyíték gyűjtése, türelemmel, ha az megvan, akkor jogi útra terelés. Ne várj segítséget, mert láttuk, mi volt belőle.

Ezzel párhuzamosan a lelki világod rendbe tétele, mert a leírtak komoly mentális krízist jelenthettek, és negatív folyamatokat indíthattak el.

júl. 21. 15:22
 2/26 anonim ***** válasza:
94%
Miért olyan hihetetlen ez a sztori? 🤔
júl. 21. 15:23
 3/26 anonim ***** válasza:
Feljelentés!!!
júl. 21. 15:24
 4/26 anonim ***** válasza:

Emlékszem a korábbi kérdéseidre.

Mennyi idős vagy?

A szüleiddel élsz még abban a faluban, vagy már máshol, önállóan, a saját jövedelmedből megélve?

A helyedben keresnék egy jó pszichológust, hogy feldolgozzam mindezt, és hogy tanácsot adjon azzal kapcsolatban, hogy hogyan kezeljem ezt az egészet, plusz szüksége esetén azzal kapcsolatban is, hogy jogilag mik a lehetőségek, ha továbbra is zaklat az illető.

júl. 21. 15:31
 5/26 anonim ***** válasza:
Szívesen segítek leállítani, írhatsz privátot, ha szeretnél.
júl. 21. 16:03
 6/26 anonim ***** válasza:

Osszeszeded a hazban az osszes penzt es atkoltozol az orszag masik felere.

Nevet valtasz hajszint fizurat es szepen kimesz kulfoldre.

júl. 21. 18:37
 7/26 A kérdező kommentje:

"Ezzel párhuzamosan a lelki világod rendbe tétele, mert a leírtak komoly mentális krízist jelenthettek, és negatív folyamatokat indíthattak el."

Ez volt a célja, de a szüleimnek is. Megfélemlítsen, megbénítson, kikészítsen, az öngyilkosságba kergessen, meg is mondta! Könyörtelen őrült! A legnagyobb mocsok anyám, aki az éppen hogy felnőtt lányát tönkretette ezzel a rohadékkal és elvéve az egész fiatalságomat és a szemembe hazudik, meg mocskolódik, mert a drága öcsém a kedvence, én meg le vagyok szarva, neki autót vett, velem meg ezt! Jobb bele nem gondolni, mi mocskot megtettek velem, mert beleőrülök és nem segített senki!

Ha megemlítem itthon, hogy mi lesz, mit csinál, akkor még velem őrjöngenek, meg lerib@,,coznak stb. Meg, hogy biztos a pénze miatt akarok tőle valamit, ez a nő retardált???? Hol akartam én ettől bármit... Ha az elején elküldi, szól nekek r óla, de legalább a rendőrségi cirkusznál mellém áll, nem, hanem még arra is rá akart venni, vonjam vissza a vallomásomat!

Nagyon durva ez az egész, nem ártalmatlan, könyörtelen őrült, de anyám is, ebből borítékolható, hogy tragédia lesz!

júl. 21. 18:39
 8/26 anonim ***** válasza:
Szándékosan nem válaszoltál a 4. hozzászólásban feltett kérdésekre, vagy csak véletlenül siklottál át rajtuk?
júl. 21. 18:47
 9/26 anonim ***** válasza:

Parazor mar talakoztam vwled itt. De amint latom a javaslatomat egyszer sem sikerult veghezvinni.

Ezek azerint jo a langyos szarban vergodni.

júl. 21. 19:05
 10/26 anonim ***** válasza:

Amúgy mit keres ez a kérdés a párkapcsolati problémák rovatban?

Kérdező talán párkapcsolatban volt a 30 évvel idősebb nős zaklatóval?

júl. 21. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!