Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne valaki szíves segíteni nekem hogy ne szenvedjek tovább?
10-es
Mondtam én rád bármi rosszat? A kérdezőnek válaszoltam. :) Ugyanígy hidd el van aki 50 éves fejjel is gyerek még.
Gratulálok a 17 nődhöz biztos nem véletlenül volt. A kérdező nem írta, hogy próbálták volna megbeszélni a dolgokat, így bocs de az is gyerekes felfogás, hogy dobjuk csak el ami szerinted rossz, anélkül, hogy próbálnád megjavítani.
11. Köszönöm. Hol írtam én azt hogy el kell dobni bármit is? Én azt írtam hogy át kell élnie sokféle érzést. 4 év után 18 évesen nagy megjavítás nem lesz, itt nem a kapcsolatot kell visszahozni, hanem a helyzetet kell értékelni, és a hogyan tovább irányát meghatározni. Egyébként pont itt szokott lenni a váltás ideje, de az miért tragédia? Pont most éli meg hogy felnőtté vált(korban), most érzi azt hogy egyre szabadabb, mást akar. Pont a lehető legrosszabb ilyenkor még évekig agonizálni úgy, hogy fejben már máshol jár. Nekem mindegy, én elmondtam a véleményem és a tapasztalataim.
A 17 nő meg nem azért volt mert én tróger lettem volna, hanem mert bejártam Magyarországot, később meg Európát. Voltak kapcsolatok amiket nem lehetett folytatni, vagy nem lett volna értelme, és képzeld el, én pont az vagyok aki a végletekig kitart. Nálam nincs kukára ítélt tárgy, mert megjavítom. Legyen az bármi is.
13. Nyilván itt a kérdezőnek kell mérlegelnie hogyan tovább.
Azért is írtam korábban, hogy ezt ő érzi, hogy tud-e a párja nélkül élni, ha igen, nincs több kérdés, akkor mennie kell. Viszont ha ez csak egy hirtelen fellángolás tőle, hogy szeretne mást is kipróbálni, akkor jobban át kell gondolnia és ahogy szintén írtam egy régi barátnőm így járt, és utána sokáig sírt, hogy mennyire elrontotta és mennyire hiányzik neki az exe.
Nem minden tini szerelem végződik rosszul. Családomban is vannak akik gyerekként jöttek össze, a lánynak 18-19 évesen volt egy kattanása, hogy ő menni akar, borzasztóan megbánta. Az volt a szerencséje, hogy végül visszafogadták, és most várják a második babájukat.
Szia
Egyszerű
Dobj fel egy érmét
Ha fej akkor maradsz ha írás akkor otthagyod
Le esés után várj fél percet
Amíg vársz rá fogsz jönni hogy melyikben reménykedsz jobban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!