Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám leszoktatni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám leszoktatni a gép függöségéről?

Figyelt kérdés

Párom egyre jobban a virtuális világban van és kezdem elveszíteni az érzelmeimet iránta.

Azt mondja szeret és majdnem naponta veszekszünk vagy össze kapunk a számítógép miatt.

#számítógép #Kapcsolati vészhelyzett
júl. 19. 15:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sehogyan sem tudod, szakember tudná TALÁN, de a párodnak kéne hozzá fordulni és nem a te fenyegetőzésedre.
júl. 19. 15:28
 2/6 anonim ***** válasza:
95%

Útilaput adni neki: vagy megy és kezelteti magát a mániájával, vagy elhagyni és szerezzen magának egy minimum gamer egyedet, akivel beka*ilásig nyomhatja minden na a témát.

Sajnálom, hogy nem tudja értékelni, hogy neki van egy társa...

júl. 19. 15:43
 3/6 anonim ***** válasza:
83%
Sehogy. Exem is ilyen volt még neki állt feljebb ha akartam valami közös programot vagy csak simán hiányzott és hozzá akartam bújni. Az ilyenek sosem fognak megváltozni szerintük ez nem gond.
júl. 19. 16:17
 4/6 anonim ***** válasza:
83%
Van qki 10 év után jön csak rá arra hogy elpazarolt 10 évet. Ez ilyen.
júl. 19. 16:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

A függőséget, szenvedélybetegséget nem lehet csak úgy otthoni próbálkozásokkal kezelgetni. Szaksegítségre, csoportterápiára is szüksége van és még így is 100-ból ha pár meg tud maradni a jó úton…

…inkább el kellene engedni, ő döntött a gép mellett.

júl. 19. 17:59
 6/6 anonim ***** válasza:
82%
Én ezért nem jövök össze olyanokkal akik gyanúsan sokat ülnek gépnél, legyen az munka vagy játék.. valamikor úgyis addiktívak lesznek, vagy már azok csak próbálják leplezni.. hidd el rengeteg férfi van aki inkább a gépet választaná a nő helyett.. erre kell a legkorábban rájönni amint lehet. Bármikor ha baj van a virtuális világba menekülnek te meg legszívesebben széttörnéd az egészet. Ilyen emberre ne pazarold szerintem az életed.
júl. 19. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!