Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátomnak miért vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak miért vannak ellenére ezek a dolgok?

Figyelt kérdés

Ő nem szeretné, ha én tanulnék. Nem érti nekem miért nem jó csak egy gyári munka, ahol hoznak, visznek busszal. Most egy szakmát tanulok (nem egyetemen), de barátom szerint azzal úgy se fogok munkát találni. Sőt még gondolkoztam egy olyan szakma kitanulásán is, amivel ha dolgoznék, valamivel jobban is keresnék, mint amelyik szakmát most tanulom, sőt még egyetemre való felvételhez plusz pontoknak is számítani, ha tovább akarnék menni még tanulni.

Barátom egy gyárban dolgozik, és szerinte ezek a dolgok feleslegesek.

2024. júl. 16. 22:00
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Mert véletlenül sem akarja, hogy te felülmúljad őt bármiben is. Ahogy telnek majd az évek, úgy akar majd egyre jobban elnyomni téged. Biztos jó ez így? Nem lenne jobb egy olyannal aki támogat, segít téged a tanulmányaidban és abban, hogy megvalósítsd az álmaid? Mindenképp gondolkozz el, hogy hosszútávon megéri-e egy ilyen sráccal együtt maradni.
2024. júl. 16. 22:25
 2/10 anonim ***** válasza:
83%

Mert azt akarja, hogy tőle függj, hogy azt érezhesse, ő az okosabb nálad, ne tudj jobbat választani nála.. mert ha te fejlődsz, akkor neki is kellene, vagy rá fogsz unni az egyszerűségére.

Nem feleslegesek ezek a dolgok, sokszorosát tudod megkeresni egy unalmas, lélekölő és testileg megnyomorító gyári munkának! A pasid hazudik, és/vagy nagyon buta. Nehogy engedj neki!

2024. júl. 16. 22:26
 3/10 anonim ***** válasza:
28%

Én nem tételezek föl olyan rossz dolgokat a fiúról, mint #1 és #2.

Egyszerűen neki elég ennyi, és nem érti, neked miért nem.

Nyilván nem passzoltok egymáshoz, de nem egyikőtökkel vagy másikótokkal van a baj, hanem mindegyikőtöknek olyan párt kéne keresnie, akivel a célok nagyjából hasonlóak.

2024. júl. 16. 23:39
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert neki ezba világképe a nem tanulás mega gyár. Rengeteg ilyen van. Javarészt igy vannak nevelve is hogyb8 altalános után gyorsan egy szakma vagy az se de menjen már a gyerek dolgozni.
2024. júl. 16. 23:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert irigy.
júl. 17. 08:11
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert pontosan tudja, hogy egy értéktelen senki, egy utolsó darab 💩 és reteg attól, hogy ere te is rájössz. Még a végén megállsz a saját lábadon és akkor nem tud kihasználni, irányítani, hát mi lesz így vele??
júl. 17. 09:25
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Mert ő elvan a saját kis posvány életében, és azzal, hogy te többre vágysz ÉS TESZEL IS ÉRTE, már többre vagy, mint ő, hát még ha majd többre is viszed! Bántja az egóját, és nyilván majd előbb-utóbb a Te csőrödet is bökni fogja, hogy ő egy tehetetlen mamlasz hozzád képest, és míg te előrefele húzol, az ő stagnálása vissza fog rántani.

Nem vagytok egymáshoz valók, nem egyezik a világképetek, ennyi.

júl. 17. 09:30
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

A fiam apja is ilyen volt, folyton visszahúzott, rombolta az önbizalmam, nem vagyok képes semmire, teljesen kontroll alatt tartott stb. 6 éve külön vagyunk, azóta lett jogsim+autóm és két szakmám.

A legjobb döntés volt, hogy elváltunk, ha érted mire gondolok...

júl. 17. 09:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha tudod lépj le. Az én barátom is ilyen. Nem hogy támogatna, hanem még le is húz, hogy minek az, úgy se megyek vele semmire...csak kidobott pénz.úgysem fog sikerülni stb.Én egyetemi alapképzésre jelentkeztem...neki is csak érettségije van. Mondtam, hogy jelentkezen ő is, de ő meg lusta folyamatosan tanulni... Én meg ezzel nem tudok mit csinálni, de legalább ne húzzon le.
júl. 17. 10:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is egyetemet csináltam család, munka mellett. A férjem azt mondta támogatni fog, hát nem egészen sikerült neki. Alig jártam 1-2 hónapja mire azt mondja nagyon nagy lett az arcom mióta egyetemre járok. Próbált lehúzni, de nem engedtem, mikor az első záróvizsga nem sikerült, azt mondta, hogy túlléptem a teljesítőképességem határát, ideje lenne most ár levizsgázni. Elmentem 2x is az sem sikerült, sokat kellett volna tanulnom, de 0 támogatás mellett nem ment. De nem adtam fel, Elmentem 3x is, a felkészülés alatt is próbált lehúzni, meg a szakdolgozat írást is szabotálta (neki épp mindig a nekem vett 1db laptopon volt dolga), de kitrükköztem a dolgot, akkor is ha belém veszett, szidott, hogy nem törődök vele stb, de akkora volt rajtam a nyomás/stressz, aludni, koncentrálni is alig bírtam, de nagyon akartam a diplomát, sikerült is. Elmentünk az osztóra, aznap nagyon örült, büszke volt, fotózott. Másnap jött a fekete leves, azt mondta könnyű nekem mert felkapaszkodtam a hátán. Irigy, nem kitartó. Én már 2x beirattam érettségire, mert mondta, hogy szeretné, meg menne is neki, de 3x max elment és utána azt mondta neki nincs erre ideje, mindig ki iratkozott. Mit lehet az ilyennel csinálni? Semmit, ha én akarok valamit, ami előbbre visz azt nem fogom hagyni, hogy elvegyék tőlem.
júl. 20. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!