Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak miért vannak ellenére ezek a dolgok?
Ő nem szeretné, ha én tanulnék. Nem érti nekem miért nem jó csak egy gyári munka, ahol hoznak, visznek busszal. Most egy szakmát tanulok (nem egyetemen), de barátom szerint azzal úgy se fogok munkát találni. Sőt még gondolkoztam egy olyan szakma kitanulásán is, amivel ha dolgoznék, valamivel jobban is keresnék, mint amelyik szakmát most tanulom, sőt még egyetemre való felvételhez plusz pontoknak is számítani, ha tovább akarnék menni még tanulni.
Barátom egy gyárban dolgozik, és szerinte ezek a dolgok feleslegesek.
Mert azt akarja, hogy tőle függj, hogy azt érezhesse, ő az okosabb nálad, ne tudj jobbat választani nála.. mert ha te fejlődsz, akkor neki is kellene, vagy rá fogsz unni az egyszerűségére.
Nem feleslegesek ezek a dolgok, sokszorosát tudod megkeresni egy unalmas, lélekölő és testileg megnyomorító gyári munkának! A pasid hazudik, és/vagy nagyon buta. Nehogy engedj neki!
Én nem tételezek föl olyan rossz dolgokat a fiúról, mint #1 és #2.
Egyszerűen neki elég ennyi, és nem érti, neked miért nem.
Nyilván nem passzoltok egymáshoz, de nem egyikőtökkel vagy másikótokkal van a baj, hanem mindegyikőtöknek olyan párt kéne keresnie, akivel a célok nagyjából hasonlóak.
Mert ő elvan a saját kis posvány életében, és azzal, hogy te többre vágysz ÉS TESZEL IS ÉRTE, már többre vagy, mint ő, hát még ha majd többre is viszed! Bántja az egóját, és nyilván majd előbb-utóbb a Te csőrödet is bökni fogja, hogy ő egy tehetetlen mamlasz hozzád képest, és míg te előrefele húzol, az ő stagnálása vissza fog rántani.
Nem vagytok egymáshoz valók, nem egyezik a világképetek, ennyi.
A fiam apja is ilyen volt, folyton visszahúzott, rombolta az önbizalmam, nem vagyok képes semmire, teljesen kontroll alatt tartott stb. 6 éve külön vagyunk, azóta lett jogsim+autóm és két szakmám.
A legjobb döntés volt, hogy elváltunk, ha érted mire gondolok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!