Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem megsértődött, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem megsértődött, mert nem mellette alszok, hanem a nappaliban. Mégis mit kellene tennem, ha egyszer zavarom az alvásommal?

Figyelt kérdés

Lassan 1 hónapja kiköltöztem aludni a nappaliba. A férjem most ezért neheztel, pedig csak neki akarok jót illetve most már tudom, hogy magamnak is.

Egy rakat dolog zavarja azzal kapcsolatban, ahogy alszok. Zavarja, hogy egy filmet sem tudunk megnézni, mert amint lefekszünk, én 5 perc múlva már alszok, zavarja, hogy alvás közben sokat forgolódok, mozgok, hangot adok ki stb. Mivel ezt olyan sokszor felvetette, így inkább kimentem a nappaliba aludni, most viszont ezen van megsertődve, hogy ne megfutamodjak, hanem változtassak az alvásomon. De azt mégis hogy? Alszok, olyankor nem tudom szabályozni, hogy mit csinálok. Az is problema, hogy én későn fekszek és korán kelek, de akkor frissen, ő meg nehezen alszik el és 8-10 óra alvás után is, ha felkel, kell vagy 1 óra míg magához tér. Eddig az volt a baja, hogy nem tud miattam aludni, mert zavarom, most meg nem tud miattam aludni, mert nem vagyok ott mellette... Én viszont sokkal jobban alszok, mióta külön alszunk. Mi a fenét kellene csinálnom.

júl. 15. 21:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Értem a férjed állaspontját, egy időben én is úgy voltam, hogy nem tudtam párom nélkül aludni 😅 Mellette se, mert horkolt, de ugyanakkor hiányzott mellőlem. De aztán túlléptem ezen.

Próbáld meg, hogy 1 hét mellette, 1 hét nélküle.

júl. 16. 08:01
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, rengetegen élnek rossz házasságban és nem tesznek ellene semmit.

Eggyel több, vagy kevesebb...

júl. 16. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!