Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Taktika lenne ez a viselkedés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Taktika lenne ez a viselkedés?

Figyelt kérdés

Barátnőm elég gyakran beteg. Segítek neki ápolom, elkísérem orvoshoz stb. Sőt inkább nekem fontosabb hogy helyre jöjjön.

Viszont ilyenkor többet bújik, meg mondja szeret stb. Amikor nincs baja akkor meg szinte mintha lakótársak lennénk..

júl. 15. 15:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet róla szó.
júl. 15. 15:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Jólesik neki a figyelmed, és szüksége van a segítségedre.
júl. 15. 15:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy tudatos. Egyszerűen amikor beteg, te is jobban odafigyelsz rá. Így amikor törődésre vágyik, hirtelen lebetegszik. Ez lehet tudatos, ebben az esetben taktika. Vagy pszichoszomatikus. Az agy fura dolgokra képes. Anno a szüleim elváltak, és nem akartam láthatásra menni "apámhoz". Azokon a hétvégéken a hànyástól a 39 fokos lázig mindent produkált a szervezetem. Otthon egy perc alatt elmúlt. Gondolhatod, hogy 4 évesen ez nem taktika, miatt tudatos. Egyébként sem lehet ilyen tüneteket szimulálni.

Esetleg próbáld ki a "megelőzést": kicsit kényeztesd gyakrabban. Valószínűleg elmarad az állandó betegeskedés.

júl. 15. 17:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Utolsó kényeztetés van, a kedvében járok. Inkább én kedveskedek mint ő nekem
júl. 15. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!