Milyen "okos", agyalós filmeket ismertek? Amikben a fő karakterek zsenik, és ez a viselkedésükön is érződik, vagy amiben emellett sokat taktikáznak?
Figyelt kérdés
#film #stratégia #okos #mátrix #gondolkodás #Death Note #intelligencia #taktika #zseni #A számolás joga
2019. jan. 23. 19:01
1/16 anonim válasza:
Szóval kifejezetten manipulatív kis szarzsákokat keresel filmeken?
Forráskód c film.
2/16 anonim válasza:
Death Note című anime. Tudom hogy nem film, de tökéletesen illik rá a leírásod.
3/16 anonim válasza:
Csúcshatás
Szemfényvesztők
Ocean’s-trilógia
Sherlock Holmes
4/16 A kérdező kommentje:
1#: A manipuláció érzelmi alapú, ami észen és logikán alapul, az már stratégia. ;) Köszönöm!
2#: Azt láttam már, azért is írtam be a címkék közé. Light meg L pont azok a fajta karakterek, akikből több kéne a filmekbe. Főleg Light. :D
3#: Köszönöm!
2019. jan. 23. 21:16
5/16 anonim válasza:
Elnézést, nem néztem meg a címkéket a kérdésed alatt.
A tökéletes trükk című filmet tudnám javasolni még neked.
8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2019. jan. 23. 22:13
9/16 anonim válasza:
Hát ha "sima" átlagnál intelligensebb emberek is jók, akik rejtvényeket meg kódokat fejtenek meg komoly összefüggéseket találnak látszólag független dolgok között, akkor a Kódjátszma, a Jack Reacher valamint a Dan Brown trilógia filmváltozatai (A da Vinci-kód, Angyalok és démonok, Inferno) jó választás lesznek.
10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A lényeg az, hogy ne csak a nézőbe sulykolják a készítők, hogy "de ő okos, neki ennyi az IQ-ja!", mint a Skorpió tévésorozatban, hanem érzékelődjön abból, amit tesznek, ahogyan tetszik azt. :D
2019. jan. 24. 01:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!