Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, akiknek kisbmellű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akiknek kisbmellű párja van, nem vágyakozol egy nagyobb mellű nőért?

Figyelt kérdés
2024. júl. 14. 14:34
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Nem a mellmérete és más testi adottságaiért választottam páromnak azt akit.
2024. júl. 14. 14:39
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

😂😂😂

Nem.

2024. júl. 14. 14:39
 3/26 anonim ***** válasza:
25%
Persze, hogy számít. Exem is mondta, hogy az előttem lévő barátnőjének pici mellei voltak, amire nem izgult fel annyira, mert ő mellmániás. Velem sosem voltak ilyen gondjai, D-s melleimet szerette.
2024. júl. 14. 14:45
 4/26 anonim ***** válasza:
18%
Néha igen, mint vágy persze előjön, ahogy bárkinek, aki meglát egy-egy jobb nőt akárcsak az utcán. Persze emiatt nem fogom elhagyni, nem a mellmérete miatt vagyunk együtt, már családként.
2024. júl. 14. 14:47
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem mert egy gyönyörű lány.

Semmi mellért nem hagynám el :)

2024. júl. 14. 14:57
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2024. júl. 14. 15:03
 7/26 anonim ***** válasza:
68%

"Néha igen, mint vágy persze előjön, ahogy bárkinek"

Nem téged bántalak, csak a példa nagyon jó. Nem gondolnám azt, hogy minden férfi selejt, ha nem mondanák azt, hogy "ahogy bárkinek". Van egy tulajdonság, amit a férfi rossznak hisz, de ha minden férfira kiterjeszti, akkor azt hiszi, nem kell változni, ez a természet rendje. Ez annyira gyerekes.

Remélem az ilyeneket dobják valami nagyfarkúért.

2024. júl. 14. 15:14
 8/26 anonim ***** válasza:
Nem, mivel imádom páromat úgy ahogy van...
2024. júl. 14. 16:31
 9/26 anonim ***** válasza:
64%

"Velem sosem voltak ilyen gondjai, D-s melleimet szerette."

Kinek mi... Hanyatt fekszel, aztán szétfolyik...

2024. júl. 14. 16:34
 10/26 anonim ***** válasza:
65%

Volt egy barátnőm kis alma méretű, pont tenyérbe illő, formás, szép mellekkel, ha smárolás közben hozzáértem, főleg, ha a bimbóit érintette az ujjam, azonnal begerjedt, annyira érzékenyek voltak a mellei.

Nagymellű nőnél hasonlót soha nem tapasztaltam, úgyhogy én a kicsi, formás, érzékeny mellekre szavazok!

2024. júl. 14. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!