Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem miért nem képes megérteni, hogy mennyire bánt engem ezekkel a kirohanásaival az anyagiak miatt?
Tény, nem állunk túl fényesen, ő dolgozik, én GYOD-on, 3 gyerekünk van.
Szinte minden nap van egy na, most megváltom a világot beszelgetésünk, amiben elmondja, hogy mennyivel egyszerűbb lenne, mennyivel több pénzünk lenne és mennyivel többre jutnánk, ha én is dolgoznék, majd hozzáteszi, hogy tudja, hogy nem tudok. Annyira kiborító ez az egész! Ha tudja, akkor miért kell minden egyes nap ezt felhozni, mintha nem tudnám magamtól is?
Természetesen már többször is elmondtam ezt neki, de ahogy látom, észre sem veszi, mikor belekezd. Sokszor csak akkor kapcsol, mikor már elsírom magam. Utána persze bocsánatot kér, de az már nem sokat segít.
Sajnos másoknak is elmondhatja ezt a mondókáját, mert volt kollégája, aki konkrét állásajánlatokat küldött. Mikor megirtam neki, hogy milyen paraméterekkel tudnék elmenni dolgozni, akkor kapcsolt, hogy hoppá, ők ennek a feléről sem tudtak, elnézést, igy nincs ötlete.
#8 vagyok és elhagynám, nem hagynám, hogy tönkretegyen azzal, hogy állandóan megállás nélkül engem b@szogasson! Cseszegesse a jó édes anyukáját, vagy valamilyen más nőt. Ennyi.
A gyerektartást kötelező lenne fizetni, a gyerekekre, vagy valamelyikre amelyik sajnos beteg a pénzt kapja. A család segíthet egy ideig. De akkor se hallgatnám a semmirevaló görényt tovább.
Majd a végén úgy lesz ahogy a #9 írta. Szépen lepattintja a kérdezőt más nő miatt aki majd hajlandó lesz a pénzt hajszolni egyebek mellett azt kész. Akkor majd nézhet maga elé a kérdező, akkor is egyedül marad mint a kisujja. Csak olyan esetben ezerszer jobban fog neki fájni mintha most hagyná el ő a közeljövőben.
Ezt a helyzetet nem lehet viccesen, aszertívan megoldani! Erősen, tárgyilagosan ki kéne jelentenie a kérdezőnek, hogy NEM MEHET DOLGOZNI és ha nem tetszik neki, mégegyszer meghallja, hogy de jó lenne ha dolgozna kirakná mint a cicát elvégezni a dolgát. Szépen ultimátumot kellene neki adni és nem sírni miatta. Előnyben érzi magát a rohadék akinek más nem fontos csak a pénz!!!
Én is most néztem utána, mi az a GYOD, így persze más a helyzet.
12 voltam
Miért veszi mindenki készpénznek, hogy a gyerekek csak a kérdező felelőssége?
Egyik nap dobja oda, hogy hétfőn kezd, 6-14-ig, apuka viszi a gyereket, ő elhozza. Jaaa, hogy nem tudja megoldani??
Kellemetlen. Pedig muszáj lesz, hiszen az ő gyerekei is.
Vagy a következő dührohamnál mondja azt, hogy ha válnak, akkor váltott felügyelet lesz! Cserébe ő is dolgozik. Jó lesz??
Vagy egyszerűen otthagyni az egész bolhacirkuszt egy pár napra. Apuka majd megoldja a gyerekeket.
Marha könnyű úgy pattogni meg dolgozni, hogy a gyerekekre semmi gondja.
Én egészséges gyermekek nevelése mellett sem várnám el a feleségemtől, hogy dolgozzon, amíg kicsik. Tudom, hogy mennyi munka a gyereknevelés. Még több, ha beteg gyermekeket kell nevelni. Szerintem semmi baj nincs azzal, hogy te otthon vagy velük.
Abból, hogy azt írod, bocsánatot szokott kérni, amikor elsírod magad, én arra gondolok, hogy valahol helyén van a lelkiismerete, csak hajlama van meggondolatlanságból, hirtelenül szólni. Lehet, hogy ilyen a természete.
Beszélgessetek sokat egymással, mondd el neki, hogy értsen meg és segítsen, tudod, hogy nehezen boldogultok, de a gyerekeknek is szükségük van rád, és az időbeosztásba sem férne be másik munka. Mondd neki nyugodtan, hogy rosszul esik neked, hogy gyakran megemlíti ezeket a dolgokat, és ne tegye. Próbáljon ő is törekedni a békességre a családban - ennél nincs fontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!