Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy anyagi különbségek gyerekvállalás előtt?
A párom szülei tehetősek, sok passzív jövedelemmel és ingatlanokkal.
A jövedelme nagy százaléka ebből a passzív bevételből származik, a saját keresete aprópénz.
Autót, lakást a szülők vásároltak neki.
Gyereket szeretne, de engem megrémít a helyzet. Nekem kevés a fizetésem, szüleim nem tudnak anyagilag segíteni. Ha gyermeket vállalnák vele alig maradna pénzem magamra még egy fodrászra vagy új cipőre se maradna. Nagyon rossz érzés hogy ő a szüleinek hála bármit megtehet, míg èn nem. Egy közös gyereknèl is állandó probléma lenne a pénz és a kiadások megosztása, mert nem igazán akarna arra se áldozni. Még egy normális babakocsit se vásárolna mert a legolcsóbb is tudja amit a drága, azt is nekem kellene vennem. De a saját hobbijára mindig van rengeteg pénz, most oldtimer autókat akar vásárolni.
Nem vagyok aranyásó, mert a kiadások döntő többségét így is felesbe fizetjük és minden kiadásom magam fizetem.
"Egy közös gyereknèl is állandó probléma lenne a pénz és a kiadások megosztása, mert nem igazán akarna arra se áldozni. Még egy normális babakocsit se vásárolna mert a legolcsóbb is tudja amit a drága, azt is nekem kellene vennem."
NEM, sőt szakítanék vele hiszen nem akarnék tőle gyermeket míg ő szeretne, de úgy, hogy még a születése előtt se invesztálna bele.
"Még egy normális babakocsit se vásárolna mert a legolcsóbb is tudja amit a drága, azt is nekem kellene vennem."
Ő mondta vagy te gondolod?
Ő mondta hogy úgyis keveset kell használni és a legolcsóbb is tudja amit a drága. Az se baj ha rázza a gyereket, a haverja is vett egy 40.000 forintos babakocsit és avval kiszolgált 3 gyereket de magának szalonból Mercedes GLB amit csak ő használ.
Na de a hobbira, mindig van pénz.
Mindenképpen jó lenne látni a másik oldal álláspontját is, mielőtt nagy szavakkal dobálózok, de: ha ez így neked nem tetszik ne menj bele.
Lépj ki a kapcsolatból, keress olyat akivel közelebb állnak az elképzeléseitek és alapíts vele családot.
En ilyennel nem vállalnék gyereket ha én meg csóró lennék mert elvenné ha szakítani akarnék.
Amúgy nekem fura a kérdésben több dolog is, pl hogy egy jómódú ember cigánykodna a babakocsin (is). Ilyen nincs a mercis szinten. Máskor jobban írd meg a történetet.
Tőzsdére, kocsikra, tippmixre mindig van rengeteg pénz. Lakásfelújításra nincs mert az nem fontos, jó a 25 éves konyhabútor és fürdőszoba és a legolcsóbb hűtőszekrény ami nem hűt megfelelően.
A gyerekről meg úgy van, egy ágy elég neki meg egy babakocsi és az olcsó aldis ruha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!