Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy anyagi különbségek gyerekvállalás előtt?
A párom szülei tehetősek, sok passzív jövedelemmel és ingatlanokkal.
A jövedelme nagy százaléka ebből a passzív bevételből származik, a saját keresete aprópénz.
Autót, lakást a szülők vásároltak neki.
Gyereket szeretne, de engem megrémít a helyzet. Nekem kevés a fizetésem, szüleim nem tudnak anyagilag segíteni. Ha gyermeket vállalnák vele alig maradna pénzem magamra még egy fodrászra vagy új cipőre se maradna. Nagyon rossz érzés hogy ő a szüleinek hála bármit megtehet, míg èn nem. Egy közös gyereknèl is állandó probléma lenne a pénz és a kiadások megosztása, mert nem igazán akarna arra se áldozni. Még egy normális babakocsit se vásárolna mert a legolcsóbb is tudja amit a drága, azt is nekem kellene vennem. De a saját hobbijára mindig van rengeteg pénz, most oldtimer autókat akar vásárolni.
Nem vagyok aranyásó, mert a kiadások döntő többségét így is felesbe fizetjük és minden kiadásom magam fizetem.
Vállalnák avval
Nem tudom ilyen beszéddel hol találkoztal egy gazdag befektető család sarjával
# 10. Feleségének???
Te ráadásul csak a szeretője vagy?
Nehogy már szüljél is neki, hagyd gyorsan ott a csodába ezt az önző, lusta, ingyenélő, sóher krapekot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!