Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Mit adtok a nőnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mit adtok a nőnek, milyen anyagiakat egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Mi határozza ezt meg? Teljesen össze vagyok zavarodva. Pl. Elviszed vacsorázni a nőt. Mit vársz érte cserébe?
2024. febr. 8. 15:50
 1/10 anonim ***** válasza:
97%

Persze hogy elviszem.

Kajálni moziba ilyesmi.

Nem várok el semmit persze nyilván örülök ha történik valami.

2024. febr. 8. 15:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Amit épp közösen megbeszélünk, mikor mit. Mi az hogy mit várok cserében, azt mondjuk hogy mindketten jól érezzük magunkat a programon.
2024. febr. 8. 16:07
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha elhívok egy lányt randizni akkor tök alap, hogy meghívom és állom a vacsoráját vagy akármilyen fogyasztását. Legyen az akár csak egy kávé. Semmit sem várok ezért cserébe, csak szimplán érezzük jól magunkat. Ha nem lesz több találka akkor így jártam, de keseregni akkor sem fogok. Max akkor bánnám, hogy elmentem/elhívtam ha valami nagyon rosszul alakulna és például megbántana. (Most nem ilyenre gondolok, hogy elutasít ahogy bepróbálkoztam.)

Kapcsolatban pedig szerintem az a reális, ha mind a két fél tesz bele.

2024. febr. 8. 16:09
 4/10 anonim ***** válasza:
52%
Nemtom, igazából én örülök neki, ha annyi Zs-m van, hogy nem probléma költeni mindkettőnkre. De válaszolva, bármi...Étterem, mozi, színház, ruha, plüss, múltkor mosógép.... xd széles a skála
2024. febr. 8. 16:30
 5/10 A kérdező kommentje:

Kapcsolatban értettem, nem randiszinten.

Csak mert nem értem a férfiak hozzáállását hogy van hogy elvisz valahová, de utána enni már nem ülünk be sehová hanem elvárja hogy hazamenjünk és álljak neki főzni. Egy éve vagyunk együtt, voltam munka nélkül akkor azért nem állt mellém anyagilag mert gondolom nem akart eltartani, igaz nem élünk együtt ergo semmi köze hozzá de simán megtehetné mert gazdag. Dobjam ki? Nekem ő az igazi azért várom el hogy támogasson.

2024. febr. 8. 16:33
 6/10 anonim ***** válasza:
Semmit nem várok érte cserébe. (persze lehet h én még a régebbi generáció vagyok)
2024. febr. 8. 16:35
 7/10 anonim ***** válasza:
52%
#5 ostoba troll, sajnálom, hogy válaszoltam.
2024. febr. 8. 16:43
 8/10 A kérdező kommentje:
Mitől lennék troll, elárulod ?
2024. febr. 8. 17:11
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

De ezek szerint ha éhenhalnál az sem érdekelné!

Ha szeretek valakit mellette vagyok minden helyzetben.

Én kidobtam egy csávót mert amikor lerobbantam a gerincsérvemmel , semmilyen szinten nem segített, sosem kérdezte meg kell egy segítség. Viszont elment nyaralni a lányával ahova engem nem hívott.

Majd össze fagytunk a kislányommal télen.

De volt aki kihúzott a bajból és hozott 2 elektromos radiátort, besegített anyagilag.

Ő most a férjem.

Nem mindenki alkalmas kapcsolatra, családalapításra.

2024. febr. 8. 17:30
 10/10 anonim ***** válasza:
14%
Attól függ milyen kategóriájú a nő. 10/10-esnek mindent, egy átlagosnak meg miért adnál bármit is?
2024. febr. 8. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!