Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyagi, iskolázottsági, neveltetési egyenlőtlenségek mennyire szoktak éket verni egy kapcsolatba?

Figyelt kérdés
2024. júl. 13. 14:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon is. Elsősorban az utóbbi kettő. De azok aztán extrém durván.
2024. júl. 13. 14:56
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Anyagi nem, iskolázottság nézd vannak akik értelmesnek de nem volt lehetőségük tanulni mert el kellett magukat tartani pl.. attol függetlenül lehet otthon képezte magát pár dologra, több ilyent is ismerek de ez a ritkább a neveltetés különbség viszont kegyetlenül ki tud ütni…
2024. júl. 13. 15:01
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindhárom óriási problémává tud válni.
2024. júl. 13. 15:01
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindhárom lehet gond, de főleg a legutolsó mutatkozik meg előbb utóbb.
2024. júl. 13. 15:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Eléggé. Baromi fontosak a gyerekkori mindennapok.
2024. júl. 13. 16:50
 6/10 A kérdező kommentje:
#2 Azok, akiknek volt eszük és ambíciójuk, de lehetőségük nem, még rosszabbak, mint akiket nem érdekelt az iskola.
2024. júl. 13. 16:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Miért lenne rosszabb?
2024. júl. 13. 17:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez mind nagy probléma, egyenként is.
2024. júl. 13. 18:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Magyarok vagyunk, alap a manika fontossága.
2024. júl. 13. 20:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Embertől függ. Mennyire vertek bele a fejébe alapvetésként dolgokat, mennyire sziklaszilárdak bizonyos elképzelései. Ismerek olyan kapcsolatot, ahol ezek egyáltalán nem okoznak gondot. De nekem pl. gondom volt abból, hogy én nőként többet kerestem, mert a páromat tipikus hímsovi apa nevelte fel, aki belesulykolta, hogy az igazi férfi többet keres és családfő... na neki voltak emiatt komplexusai, amivel akaratlanul is engem bántott olyan szövegekkel, hogy "jaj, biztos nem ilyet képzeltél el magadnak", "biztos nem tartasz eléggé férfinek", akármennyire biztosítottam róla, hogy ez nincs így, én nem ebben nézem a férfiasságot... de akkor is jött az, hogy "de biztos úgy gondolod" kb. rám tolva a felelősséget meg szexistaként voltam beállítva.
2024. júl. 15. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!