Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is ezt látja az utcán és egyéb helyeken?
A nők ilyen +1-2 számmal jobb férfiakkal járnak tipikusan.
Tehát mondjuk egy 4-es nő simán 5-6os férfival jár, egy hármas is 4-6-al. Mondjuk, hogy átlag emberek mind nyilván. Mindenhol ezt látni. Tegnap is a buliba, ma is a közértben, tényleg mindenhol.
Fordítva egyáltalán nem jellemző. A fiúk és férfiak is tipikusan náluk igénytelenebb, kevésbé sportos, csúnyább nőkkel járnak.
A férfiak ezek szerint ennyivel többre értékelik a belsőt ?
Ez szerintetek azért van mert a nők tényleg kedvükre választhatnak szinte ? Mennyit vár egy nő tipikusan hogy kifogjon egy nálánál jobb kategóriájú férfit ?
62%: Igen van olyan is. De a jó csajok mindig jobb pasival vannak együtt tipikusan illetve egy bizonyos szint felett full külső és jó anyagi háttér. Legalább is én meg ezt látom és ezalatt drága ruhákat és drága autót értek ami persze lehet apucié azt már nem tudom.
74% Leírtam. Átlag nő: igénytelen smink, igénytelen ruhák. Nem sportol = aránytalanul gebe, vagy túlsúlyos. Nincs túl szép arca. Haja is olyan szedettvedett. Nyilván nem buliban de mondjuk a közértben így nézett ki.
Átlagos férfi: Jó ruhák, igényes megjelenés. Tiszta cipő, fésült haj. Nem izmos, de azért nincsenek rajta feltűnő javítanivalók, kis pocak mondjuk. Tiszta nem kifakult ruhák. Átlag magasság nagyjából.
A leírt nők ezeknél jobb férfiakkal voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!