Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is ezt látja az utcán és egyéb helyeken?
A nők ilyen +1-2 számmal jobb férfiakkal járnak tipikusan.
Tehát mondjuk egy 4-es nő simán 5-6os férfival jár, egy hármas is 4-6-al. Mondjuk, hogy átlag emberek mind nyilván. Mindenhol ezt látni. Tegnap is a buliba, ma is a közértben, tényleg mindenhol.
Fordítva egyáltalán nem jellemző. A fiúk és férfiak is tipikusan náluk igénytelenebb, kevésbé sportos, csúnyább nőkkel járnak.
A férfiak ezek szerint ennyivel többre értékelik a belsőt ?
Ez szerintetek azért van mert a nők tényleg kedvükre választhatnak szinte ? Mennyit vár egy nő tipikusan hogy kifogjon egy nálánál jobb kategóriájú férfit ?
1. Ennek a pontozásnak csak egy objektív világban lenne értelme, ahol egy adott kinézetre 1000 férfiból 1000 ugyanazt a pontszámot adja. A valóság, főleg ha párkapcsolatról van szó, rendkívül szubjektív. Ugyanaz a nő aki neked 4-es, lehet hogy nekem 8-as, és lehet hogy a te 6-os pasid nálam csak 3-as.
2. egy ilyen megfigyelés statisztikailag nem releváns, mert valamilyen előképpel, egy meglévő hipotézissel nézel körül, így az agyad automatikusan azt veszi észre, ami alátámasztja a hipotézist.
3. Lehet hogy nem a kinézeted, hanem a hozzáállásod miatt nem vagy sikeres a csajoknál. Engem például sokkal jobban zavarna a párom nem tökéletes kinézeténél, ha úgy állt volna hozzá a kapcsolatunkhoz hogy ő "megalkuszik egy hármassal".
Akkor mondom így: lehet hogy te a saját világodban eszméletlen racionálisnak látod ezt a pontrendszert, és ha neked azt mondják hogy 5-ös vagy, arra azt reagálod hogy oké, tényleg, de egy párkapcsolatban ez nem így működik. Soha nem mondanám a barátomnak hogy ő nekem egy 5-ös, hogy középszerű, egészen jól néz ki, elmegy, közepes, de azért nem egy szupermodell, mert mivel szeretem, mindig 10/10-esnek látom. És ő is érezteti velem hogy számára a leggyönyörűbb nő vagyok, akkor is ha a te skáládon közelében sem lennék.
Ha valaki előadná nekem, hogy én egy ötös vagyok, de mivel ő is csak ötös, pont kompatibilisek vagyunk, és tetszem neki, kiröhögném. Menj oda egy "ötöshöz" aki tetszik, és éreztesd vele, hogy számodra ő a tökéletes 10/10-es nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!