Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért lájkolja más lányok képét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lájkolja más lányok képét?

Figyelt kérdés

Szóval,nálam sokkal szebb lányokat lájkol eddig 3-4 csajt találtam akinek régen is elöttem is lájkolta meg most is de az enyémet max 1-2x szokta.

Én normálisan elmondtam neki és mivel most veszünk lakást ideges azért is de mondta hogy meg beszéljük majd mindenképp,én felkaptam a vizet és beszóltam neki azóta dul-ful ez múlthét csütörtök óta tart. Mondta hogy neki ez a vádaskodás hogy megcsal engem rosszul esik neki. De mondta mindenképp megoldjuk együtt csak b*ssza az agyam az egész. Hogy napok óta olyan semmilyen a kedve. Én az önbizalmam így elvesztettem teljesen.

2024. júl. 9. 12:46
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

20, jól van, akkor olvasgasd tovább a boomer sztereotípiákat, idiótákkal nem lehet vitatkozni.

Tényekről beszélek, nem a kis véleményedről.

Előítéletet itt egyedül te fogalmaztál meg, mégpedig hogy minden férfi egy szar, akik nem tudnak elvonatkoztatni a szextől, és akire feláll a farkuk, azt utána nem tudják emberszámba venni.

Ez azért jó kis öngól, hogy "hát férfiak vagyunk, feláll a faszunk a picsádra, nincs mit tenni, de ha már felállt, onnantól kuurva vagy, és lealacsonyodsz a szememben".

2024. júl. 9. 17:12
 22/24 anonim ***** válasza:
50%

Ha belájkol mást egyértelműen kifejezi a másik felé, hogy tetszik neki! Ez ennyire egyszerű! Ráadásul a nevét us odabiggyeszti a képe alá, hadd lássa mindenki, le se szarja!

Ezt a nincs semmi jelentősége dumát én is hallottam. El ne hidd! Utána mindig kiderült, hogy kikezdett a csajjal stb... Semmi sincs semmiért!

2024. júl. 9. 19:33
 23/24 anonim ***** válasza:

#21 Olvasd végig még egyszer alaposan, hogy mit írtam, mert én ilyet biztos, hogy nem írtam, amiről te beszélsz. Teljesen bebeszéled magadnak, hogy mit gondolok, pláne amit az utolsó bekezdésben írsz. Pont hogy te vagy a sztereotíp, ha ezeket magyarázod bele abba, amit írtam (pedig még ellenpéldát is hoztam arra, amit írsz, de úgy látszik afelett elsiklott a figyelmed). Csak mert a férfiak vonzódnak a nőkhöz, attól még nem lesznek a nők kurvák, mégha te ezt is tapasztaltad valaha is (mert nagyon máshogy nem juthattál erre a következtetésre, csak valami belső sérülésből alkottad meg ezt a véleményt).

#22 Lehet negatív előjel az, ha más nőkkel kezd el foglalkozni, de csak akkor, ha ez a kapcsolatban is megmutatkozik. Bizalom nélkül nem működik a kapcsolat. Ha például egy nő azt kéri a férfitól, hogy minden női barátjával szakítsa meg a kapcsolatot, akkor ott biztosan hiányzik a bizalom. Nekem is a legjobb barátom nő, szoktam vele találkozni kettesben, de nekem és a feleségemnek sem jut eszébe egy pillanatig is, hogy most megcsalhatnám a feleségemet. Mert van bizalom köztünk. Ha nincs annak jelei vannak. Ha van, akkor nem kell ilyen kis dolgok miatt aggódni, hogy tetszik valakinek a képe.

2024. júl. 10. 09:03
 24/24 anonim ***** válasza:

Pont most láttam egy videót facebookon, szerintem tökéletesen illik ide :D

[link]

2024. júl. 11. 08:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!