Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti nem vagytok féltékenyek, amikor azt látjátok, hogy a párotok más lányok képét lájkolja?
Akkor meg mi bajod?
Veled jár.
Amúgy nem érdekel egy like, nem...Az, hogy a munkája miatt van nőkkel, pl színész, táncos, vagy fotós, az jobban idegesít, mégis ezeket fogom ki..A helyedben örülnék...
hát ez szerintem attól függ h mióta jártok meg hasonlók..
nyilván ha 2 hete vagytok együtt akk nem mondhatod neki csak úgy h ezt meg azt ne lájkoljon..
bár gondolom nemvagytok együtt olyan sok ideje, ha nem tudja h te utalod azt a csajt..attól is függ h miért utálod? pasiddal kapcsolatos dolog miatt? ő joba van ezzel a csajjal?
úgy egyébként meg szerintem azzal nincs baj, ha likeolja pár csaj ismerőse képét,csak ne vigye túlzásba..
Mond meg neki nyugodtan,hogy ez téged zavar.
Bár nem voltam ilyen helyzetben, a barátom, mióta együtt vagyunk nem lájkolgat mindenféle lánynak.
De én a helyedben megmondanám neki így belegondolva rosszul esne kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!