Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogyan reagáltok, hogy a párotok szinte minden friss képét lájkolja egy nő? Számít ez szerintetek?
Kérdés, hogy a párocskám hogyan viselkedik velem! Persze az is nyom a latba, hogy ő likeolgatja-e, csetelnek-e, munkatársak-e ( vagy hasonlók).
[Ha én inkább a dugópajtija vagyok, valamint flörtölgetni szeret, ki is v*regeti Tiktokon (és ilyenek), akkor nyugodtan tegye továbbra is, de nélkülem...]
Hú, baszki, te aztán most jól felhúztad magad.
Arról volt szó, hogy mit szóltok hozzá, ha más nő lájkolgatja rendszeresen. Nem arról, hogy a "párocskád" mit csinál.
Elbeszélgetnék a rib.anccal.
De szerencsére magától tiltaná az ilyet úgyis :D
#2:
Dehogy húztam fel magam.
Magyarázd már meg nekem kérdező, jó, hogy engem miért is érdekelne egy nő, amikor nem ő a párocskám? ^^
Első körben tisztázni kell ki is a lány, ha régi ismerős/haver akkor nem agyalnék rajta annyira.
Minden más esetben megnézném, hogy a párom is lájkolgatja-e.
Ha igen akkor egész egyszerűen megkérdezném a páromat, hogy szerinte rendben van-e , hogy kölcsönösen jelezgetnek egymásnak?!
Én csak abban az esetben lájkolok ha valamit akarok...(-ismerős,haver stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!