Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Borzasztóan féltékeny vagyok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Borzasztóan féltékeny vagyok. Hogyan gyógyuljak ki belőle?

Figyelt kérdés
Minden párkapcsolatom a féltékenységem miatt ment tönkre. Hogyan lehet ebből ki "gyógyulni"? Valakinek vannak jó technikái? Voltatok már ilyen cipőben? Szeretnék megváltozni.

2024. júl. 9. 09:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
53%
*nem szólhatsz
2024. júl. 9. 20:20
 12/14 A kérdező kommentje:
Isten ments olyan kapcsolat ahol helyre tesznek.
2024. júl. 11. 11:41
 13/14 anonim ***** válasza:

Féltékenységnek mi a forrása?

Benne nem bízol, vagy attól félsz hogy annyival vonzóbb a másik hogy ez ronthatja a kapcsolatodat? Nem akarom provokálni a hűtleneket meg a csak azért elhagyókat mert jobbat talált, de ha van tartás és becsület bennem akkor nem cseréllek le úgy hogy a hátad mögött alakul hogy mással össze jövök. Liánozás. Ez nem gerinces. Te lehetsz tökéletlen és a másik nő lehet bármiben jobb de engem minősít ha nem vagyok korrekt veled.

Az hogy korrekt vagyok e veled nem attól függ hogy neked versenyezned kéne más nőkkel mert elhagylak ha túl jó a másik. Egy kapcsolat nem alsónadrág hogy elveszek éveket az életedből aztán ott hagylak mert a másik nő jobb, bezzeg ha engem cserélnek le az micsoda szemétség.

Ha a pasid gerinces akkor betartja a távolságot más nőktől mert rossz időszak meg gyenge pillanat akkor vihet bele egy hűtlenségbe ha eleve túl közel álltak egymáshoz pl puszilgatás simogatás stb, ok nélkül eltúlzottan, mikor egyértelmű hogy ez már több mint haveri szeretgetés.

Ha határ átlépéseket csinálnak feleslegesen csókolgatni egymás homlokát stb abból lehet az hogy ha jön egy gyenge pillanat akkor a legközelebbi csók lecsúszik homlokról a szájra.

Ha eleve nem engedi túl közel magához akkor nincs gyenge pillanat pl munkahelyi buliban össze gabalyodva táncolni ölelgetve tapizva...

2024. júl. 11. 12:25
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha a pasid nem engedi hogy hajtsanak rá és nem olyan balfék, meg meri mondani hogy van párom, vagy csak nem engedí átlépni határokat, akkor jobban lehet a féltékenységed.

Ha viszont olyan hogy á ez is belefér még ez sem megcsalás, jaj de jóban vagyunk, úgyse tudod meg vagy úgyis megbocsátasz stb. Vagyis ha nem rendes veled akkor meg..

Jó ha fel vagy készülve lelkileg hogy az emberek többsége nem egy szent, hogy sosem fog becsúszni egy gyenge pillanat, annak az esélye, utána olvashatsz.

Jobb ha megbékélsz hogy az életben elő fordulhat.

2024. júl. 11. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!