Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Borzasztóan nagyképű a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Borzasztóan nagyképű a barátom, lehet ezt kezelni?

Figyelt kérdés

Nagyon magas intelligenciaja van, nagyon okos, de ezzel egyutt sokszor mar nem lehet elviseni.

Mindig mindent o tud a legjobban, masok hulyek. Nagyon lenezo.

Sokszor ha veszekszunk, akkor sem tudja beismerni, hogy hibazott, meg ha egyertelmu is, hogy o volt a hibas.

Lehet igy egyutt elni hosszutavon?

2024. jún. 7. 10:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Vagy bedurcizol vagy az önértékelésed csorbul.
2024. jún. 7. 10:25
 2/8 A kérdező kommentje:
Annyira kiábrándító ez a viselkedés :/ pedig szeretem, de közben azt érzem, hogy ez annyira nem szimpatikus.
2024. jún. 7. 10:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd el mert nem fog megváltozni.
2024. jún. 7. 11:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos, hogy nem főznék rá. Esetleg rendelhetünk valamit felesbe.
2024. jún. 7. 14:48
 5/8 anonim ***** válasza:

A magas intelligenciájúak pont nem ilyenek hogy csak neki lehet igaza meg nem tudja a hibáit belàtni meg ezek stb. Ez pont a primitív styl.

Aki intelligens az képes elismerni másokat mások sikereinek örulni, érdeklik mások meglátásai ha nem is ért vele egyet, nem éreztet olyanokat hogy másokat hülyének nézne(ha annak is néz), elfogadó, megérti a màsok állaspontjait, érdekeit, rugalmas, meg minden ilyen.

2024. jún. 7. 18:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha annyira tud mindent, akkor főzzön-mosson--arítson egymaga, járjon vetélkedőkre, versenyezzen olyanokkal, akik vele azonos súlycsoportban vannak.
2024. jún. 7. 20:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Amikor pizzát rendeltem sajtosat, a futár srác ritka lekezelően bánt velem és úgy adta elő az egész kiszállítást, hogy engem tüntetett fel rossz színben mindezt csak azért mert nem akartam fizetni. Nem voltam ura a helyzetnek az az igazság.
2024. jún. 7. 20:36
 8/8 anonim ***** válasza:

6-os: "főzzön-mosson--arítson egymaga"

jézusom. :D Komoyan eddig látsz?

2024. jún. 9. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!