Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet tenni ilyen helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Van egy párom, 29 éves. Lassan 1 éves a kapcsolatunk. Kérdeztem tőle, hogy miért nem mutat be a szüleinek. Azt mondta nagyon fárasztóak tudnak lenni. Mondtam, hogy felnőtt vagyok, azért ezt ki tudom bírni. A következő válasz; vagy valaki fárasztaná őket, nézett el rám. Mondom, azért viselkedni is tudok.

Ő két éve lakik teljesen egyedül, én 4 hónapja. Nyilván azért választottam ezt, hátha többet tudnánk együtt lenni, meg potenciálisan összeköltözni egyszer. Nem kellett felhozzam a témát, a szülőlátogatás témája után behozta; hogy valakivel együttélni is nagyon fárasztó lehet. Mondtam, miert, nem vágysz ilyesmire? Válasz, nem erről van szó, de valakivel máskor feküdni, meg mondjuk kelni az elég kellemetlen. Főleg, mivel én most például nem úgy élek ahogy ő. De ha kezdek az új munkahelyemen, akkor biztos nem akarok én se fent maradni 11 után, mert korábban kell kelnem nekem is a tömegkőzlekedés miatt.

Erre nem igazán tudtam értelmesen reagálni, de arról azért felvilágosítottam hogy egy kapcsolatban sem lehet megmondani a másiknak, mikor keljen meg feküdjön. Plusz ez azert elég ostoba kifogás.

Azt már meg se kerdeztem, hogy akkor hogy képzeli ezt a dolgot velünk. Sosem lakott más nővel sem, de ennyi idősen semmi értelme várni a másikra, hogy na majd mikor jön meg a kedve "elköteleződni", mert szerintem az összeköltözés az még nem az, csak enélkül akkor sincs értelme kèt felnőtt embernek tolni ezt a szekeret.

1 hónapja voltunk nyaralni, azóta kimozdulós program csak kettesben nem volt (haverokkal kimenni nekem totál más feeling, számomra nem számít randinak). A kanapén punnyadás, filmnézés, szex és valami kaja elkészítése ami érdekli, röviden ennyi.

Nagyon-nagyon meg kéne értetni vele, hogy egy nő nem alapértelmezés az életben, ha nem törtènik semmi, akkor nem biztos, hogy maradni akarok. Ez teljesen független attól, hogy szeretem-e, de nekem azt kell nézzem, ami NEKEM jó, és erre semmit sem lehet építeni, mert már most is egy semmi.

2024. júl. 8. 16:51
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

27 és tudom, nem így kellene gondolkodnom. De egyelőre itt tartok, azzal nem tudok mit kezdeni, hogy hányan házasok meg anyukák ennyi idősen. Én most fogom elkezdeni életem első olyan munkájat, amivel végre normálisan tudok keresni. Más meg hitelre ugyan, de vett már lakást/házat meg autót önerőre a férjével...

Persze, biztosan boldogabb lennék, ha én is így élhetnék, de egyelőre ez még várat magára.

Ami nagyon fura, hogy a szingli barátnőim meg ezt a kapcsolatot is irigylik tőlem. :(

2024. júl. 9. 16:22
 12/12 anonim ***** válasza:

A szülőknek nem bemutatás teljesen ok, ha olyanok - mint pl . az enyéim. 3,5 éven keresztül nem látták a vőlegényemet, mert eszem ágában nem volt elvinni hozzájuk.

Hogyne... és persze még így is sikerült az első adandó alkalommal beszólniuk neki.

Az összeköltözés része gáz.

2024. júl. 9. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!