Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudják a pasik azt megcsinálni hogy nem szeretik a saját párjukat feleséget?
És állandóan fél lábbal kint vannak a kapcsolatbol, simán tudnak más nőkkel jól érezni magukat, hozzájuk is tudnak nyúlni le is tudnak fekudni is ha nem ismeri is, nem hianyzik a párjuk a haverok közé se, elvannak a kocsival meg zenével a párjuk nélkul is, simán csalnak lépnek vagy nem lépnek és állandoan boldogok.
Én meg allandoan szeretem a párom, másra rá se tudok nézni nem érzem magam jól más pasikkal, a flört se menne, inkább vagyok étteremben moziban is a saját párommal haverokkalvele, mint az anyámmal vagy bnőkkel, es igy tovább, nem akarok ilyen selejtes sz.r lenni:(
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Élő példa, hogy a lányka szerelmes a pasi meg szarik rá úgy ahogy van és mégse szakít. Inkább megvárja, hogy kirakja a pali, de legszívesebben hozzámenne feleségül és gyerekeket szülne mert ő szerelmes.
Igen sok az ilyen is.
De miert? Mert talán tapasztalata hogy egyik kutya másik eb. normalis kapcsolatot akar es ezen küzd, hogy ez a pasi legyen már az hozzá. Aztán küzd majd a másikkal is.
Nyilván az anyukák is pampognak otthon válás elott. És harcolnak kuzdenek a pasibol valami tisztes embert faragni.
Csak belegondolva nekem kezd már ijesztő lenni, hogy ismerkedem randik, kibontakozik vmi szerelem végre mert sokszor még ez is izzadós, aztán elkezd vergődni a másik es tönkrevágja az egészet.
Aztán meg a nyavajgás mikor dobva vannak.
Ez is érthetetlen. Neki tettem szívességet
"Hogy az istenbe jöjjek össze egy pl incellel?"
Ugye, a GYK-s "add le az igenyeidet" c. jotanacs in action.
Es ugye a pasik szoktak leadni, ha nem tennek, szerintem 80%-a a parkapcsolatokbak nem jonne letre......
40F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!