Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van igaza szerintetek?
Nem tudom elhinni, hogy egy szem gyerek iskolába hordása miatt ne tudjon valaki dolgozni. A többi szülő hogy oldja meg? Kérdezd meg őket. Lehet, hogy valahova be lehetne csatlakoztatni némi pénzért, hogy elvigyék őt is. Vag- valami szitter, aki vinné-hozná a gyereket.
A férjed meg ritka bunkó, higy csak beszólogat, de nem tesz semmit, mintha a gyerek kizárólag a te feladatod lenne.
Talán kérdezd meg a férjedet, hogy ő mégis milyen megoldást lát erre a helyzetre? Mármint a gyerek iskolába járására.
Esetleg 6 órás munkára nincs lehetöség?
Nincs senki szülőtárs, akitől segítséget lehetne kérni?
Anno mi is úgy oldottuk meg, hogy egymás gyerekeit hoztuk-vittük amikor úgy alakult. Olyan is volt, hogy nyári szünetben felhívott x anyuka, hogy pár napot maradhat-e nálunk a lánya, mert nem tudja megoldani. Én mondtam mikor vagyok szabin, jött a gyerek, aztán az enyém ment, mikor ő volt szabin
Csináltunk anyatábor is. Még tanév vége előtt megbeszéltük mikor ki van szabadságon és 1-1 hétre bevállaltuk a gyerekeket (5-6 gyerek kb). Így nagyjából a fél nyári szünet le volt tudva
Szóval csomó megoldás van azon kívül, hogy nem mész el dolgozni, csak talán kicsit nyitottabbnak kéne lenned és ismerkedni kellene. Illetve a férjednek is kicsit proaktívabbnak, hiszen ezt a gyereket ketten akartátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!