Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt valaki megmagyarázná?
Figyelt kérdés
Ha az illető hidegen-melegen viselkedik, kedve szerint tesz a kapcsolatba érzelmileg, és a másik fél közli, hogy ő emiatt boldogtalan, szomorú, és hiányzik neki az érzelmi közelség, arra az illető azt mondja, hogy kevésnek érzi magát a kapcsolatban, és össze van törve emiatt. Ez most mi? Önsajnálat, vagy ez micsoda? Manipuláció? Valaki megmondaná mi ez?2024. júl. 2. 22:41
21/28 anonim válasza:
Olvasd el újra a 10-es hozzászólast és értelmezd!
22/28 A kérdező kommentje:
Azon nincs értelmezni való.
Lényeg, hogy azt hiszem megoldottam a helyzetet. Azt regáltam, hogy ezek szerint terheli az, hogy "túl" érzelmes vagyok, testileg/lelkileg/szellemileg szenvedélyes, és mivel ő ehhez "kevésnek" érzi magát, visszafogom magam minden területen, akkor hátha nem fogja kevésnek érezni magát. Magyarán mindenféle érzelem kinyilatkoztatást beszüntettem, és neki erre csak egy semleges mondat volt a válasza. Ennek a kapcsolatnak vége.
2024. júl. 3. 12:54
23/28 anonim válasza:
Ez hülyeség. Jól és a megfelelő pillanatban kell tenni. Ha eltolod, kiakadhat attól is. Ha éreztetve van a fontossá, merje magát vállalni, baromi sokat jelent. Kell a bátorítani kell, hogy ne féljen önmagától.
24/28 A kérdező kommentje:
A fenét! Kb én undvaroltam neki, hogy legyen érzelem a kapcsolatban. Ő mrg ha vmit akart, akkor hízelgett. Nekem erre nincs szükségem.
2024. júl. 3. 13:15
25/28 anonim válasza:
Ahham 24# akkor egyszerűen lusta vagy hozzá? Nem kellene sem zokon vegyél bàrmit is!
26/28 A kérdező kommentje:
Nem én voltam lusta a kapcsolat fenntartásához! Kicsit olvasd vissza a kommentjeim és rájösz. Egyoldalú volt.
2024. júl. 3. 13:34
27/28 anonim válasza:
Olvastam. Azért írtam. Türelmes nem vagy ezekszerint?
28/28 anonim válasza:
Jól tetted kérdező, de most már állj tovább innen. Ne vitatkozz masokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!