Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt valaki megmagyarázná?

Figyelt kérdés
Ha az illető hidegen-melegen viselkedik, kedve szerint tesz a kapcsolatba érzelmileg, és a másik fél közli, hogy ő emiatt boldogtalan, szomorú, és hiányzik neki az érzelmi közelség, arra az illető azt mondja, hogy kevésnek érzi magát a kapcsolatban, és össze van törve emiatt. Ez most mi? Önsajnálat, vagy ez micsoda? Manipuláció? Valaki megmondaná mi ez?
2024. júl. 2. 22:41
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
88%

Ezt egy pszichológus jobban el tudná magyarázni.

Olvasgass kötődési mintákról, önértékelési problémákról... Nyilván lehet a következménye önsajnálat, de ha tényleg érdekelne, téged is, meg őt is, hogy miért van és mit lehet tenni, menni kell utána ennél mélyebben.

2024. júl. 2. 22:50
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudjuk, hogy ő mit érez? Ezt egyedül ő tudja. Te azt tudod, hogy te mit érzel. Közelítsd meg innen: jó ez neked? Boldog vagy? Lehet ezen javítani? Jobb vele, mint nélküle lenne?
2024. júl. 2. 22:53
 3/28 A kérdező kommentje:
Én ezt manipulációnak érzem, ugyanis kedve szerint tesz erzelmileg a kapcsolatba, és ha valamit akar tőlem (nem kifejezetten szexre kell gondolni) akkor kommunikatívabb érzelmileg is. En tudom hogy mit érzek, szeretem, de ahhoz hogy ez fent is maradjon bennem, nem elég a morzsa, aztán az egész kenyér randm módon kedve szerint. Én erre hívtam fel a figyelmét, és erre kaptam azt, hogy kevés ebben a kapcsolatban. Holott ahogy fentebb irtam: ha vmit akar, akkor erzelmileg is jobban befektet.
2024. júl. 2. 23:01
 4/28 A kérdező kommentje:
Nem lehetősége, hanem kedve szerint szán rám időt is. És minden ilyet a külső körülményekkel magyaráz.
2024. júl. 2. 23:03
 5/28 anonim ***** válasza:

"kevésnek érzi magát a kapcsolatban, és össze van törve emiatt"

Kevés is, amit ad, sajnos nem lesz belőletek boldog pár, hiszen egyikőtök sem elégedett.

2024. júl. 2. 23:12
 6/28 anonim ***** válasza:

Ha jól értem a pasi mutatja akkor amikor kedve van. A lány valószínűleg össze van zavarodva ami miatt ő is kevèsnek érzi magát ahogy írja.

Éredt felnőtt emberként kell kezelni mindent először is. Ha valakit szeretsz akkor kimutatod ha mondani nem is mondod. Simogatni, megölelni. Van még sok millió dolog amivel lehet. Ha ezeket nem teszed akkor ne csináld! Ha ugyan olyan rosszul érzi magàt, akkor előbb-utóbb úgyis azt mondja, hogy jó szevasz, elköltözök mert elég volt.

2024. júl. 2. 23:14
 7/28 anonim ***** válasza:
6 - Én úgy képzeltem, hogy a nő tesz bele keveset.
2024. júl. 2. 23:18
 8/28 A kérdező kommentje:
Én úgy érzem hogy ez kevés vagyok ebben a kapcsolatban, egyszerre kifogás és felelősséghárítás. Nagyon jól tudja hogy nem kevés, csupán elejét szerettem volna venni egy hullámvasútbak amire kedve szerint felültet. Plusz bűntudatkektést is erzékelek a kevés vagyok stb szövegben.
2024. júl. 2. 23:20
 9/28 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő, és érzelmileg én teszek bele többet, illetve szinten tartom a kapcsolatot erzelmileg.
2024. júl. 2. 23:21
 10/28 anonim ***** válasza:
0%
Aah. Ne legyèl ennyire naiv nő! Az érzelmek hullàmzanak. Erősebb, kicsit kopottas. Egymàssal való törődés erősíti. A bantás gyengíti. Na! Hajrà! Szeresd, hogy szerthessen! Máhogy nem lesz jobb. Csak szólok 😉
2024. júl. 2. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!