Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt valaki megmagyarázná?
Figyelt kérdés
Ha az illető hidegen-melegen viselkedik, kedve szerint tesz a kapcsolatba érzelmileg, és a másik fél közli, hogy ő emiatt boldogtalan, szomorú, és hiányzik neki az érzelmi közelség, arra az illető azt mondja, hogy kevésnek érzi magát a kapcsolatban, és össze van törve emiatt. Ez most mi? Önsajnálat, vagy ez micsoda? Manipuláció? Valaki megmondaná mi ez?2024. júl. 2. 22:41
11/28 A kérdező kommentje:
A francokat hullámoznak az erzelmek! Személyiségzavarosoknál lehet. Nekem ez a kevés vagyok ebben a kapcsolatban... ezt nem is értem.
2024. júl. 2. 23:29
12/28 anonim válasza:
"kedve szerint tesz a kapcsolatba érzelmileg"
Te is.
Csak neki nincs kedve sokat tenni bele.
13/28 A kérdező kommentje:
Nem! Én nem kedvem szerint teszek a kapcsolatba!!!!
2024. júl. 2. 23:34
14/28 anonim válasza:
Hanem? Kényszerből, kötelességtudatből? Vagy miért és hogyan?
15/28 A kérdező kommentje:
Érzelemből!!!!
2024. júl. 2. 23:37
16/28 anonim válasza:
Ha nem kölcsönös a dolog, és nincs együttműködés, sajnos nem fog sokáig menni.
17/28 anonim válasza:
Jól érzi, kevés, amit neked ad.
18/28 A kérdező kommentje:
17 nem kevés, hanem össze vissza kedve szerint. Pl egyik nap hosszú órákat beszélget velem, elvitt több napos útra, aztán leereszt érzelmileg mint egy lufi, nekem az ne essen rosszul, aztán kezdődik előlről és kiszámíthatatlan módon tesz érzelmi energiabefektetést a kaocsolatba.
2024. júl. 2. 23:46
19/28 anonim válasza:
Lehet, hogy egyszerűen nem vagytok egymáshoz valók.
20/28 A kérdező kommentje:
Így valóban nem, mert nekem érzelmileg stabil emberre van szükségem.
2024. júl. 3. 00:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!